-55%-al csökkentett energiatartalmú gluténmentes pudingpor, amely nem tartalmaz tejet, tojást, szóját, kukoricát, tartósítószert, mesterséges színezőanyagot, ízfokozót és hozzáadott cukrot!
Eper őrleménnyel készült gluténmentes, rostban gazdag pudingpor, hozzáadott cukor nélkül.
Összetevők: édesítőszer (eritrit), tápióka keményítő, bambuszrost, eper őrlemény (9%), sűrítőanyag (konjak gumi).
Átlagos tápérték |
100g pudingporban |
1 adag kész pudingban (185g)* |
Energia: |
639 kJ (153 kcal) |
302 kJ (72 kcal) |
Zsír: |
0,4 g |
1,8 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
0,1 g |
0,2 g |
Szénhidrát: |
74,4 g |
36,2 g |
- amelyből cukrok: |
4,6 g |
1,8 g |
- amelyből poliolok: |
47,4 g |
26,6 g |
Rost: |
18,7 g |
7,1 g |
Fehérje: |
0,8 g |
0,9 g |
Só: |
0,04 g |
0,2 g |
* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján Alpro édesítetlen mandulaitallal, és 10g eritrittel készítve. |
||
A poralap 100g energiatartalmából 150 kJ / 37 kcal energia származik élelmi rostokból. |
||
|
|
|
A poralap 100g szénhidrát-tartalmából 47,4 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma. |
||
Egy adag kész puding (185 g) szénhidrát-tartalmából 26,6 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma. |
||
|
|
|
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. |
Felhasználási javaslat:
Puding recept:
Hozzávalók:
· 35 g Szafi Reform eper pudingpor
· 1,5 dl növényi tejhelyettesítő (pl. Alpro édesítetlen mandulaital)
· kb. 5-10 g cukornak megfelelő kristályos édesítő (ízlés szerint változhat!)
Elkészítés:
A pudingporhoz adjunk a hideg növényi tejhelyettesítőt és édesítőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Melegen és hidegen egyaránt fogyaszthatjuk.
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!
Nincsenek bejegyzések
© 2024 Internetpatika Kft.