18.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Információ

Kedves Vásárlóink!

 A húsvéti ünnepek alatt (2023. 4.7-én és 4.10-én) személyes átvételi pontunk zárva tart. Rendszerünk ez idő alatt is a rendeléseket zavartalanul fogadja. Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook) nem elérhető.

Köszönjük szíves megértésüket és boldog ünnepeket kívánunk!

 

Átvételi pontunk október 31. és november 1. zárva tart, a rendelés leadás zavartalanul működik. A hétvégén leadott rendelések feldolgozása 2022. november 2-án kezdődik.


Átvételi pontunk október 15. szombaton zárva tart, a rendelés leadás zavartalanul működik.


Átvételi pontunk 2022.06.06-án zárva tart, a rendelés leadás zavartalanul működik. A 2022.06.03. - 06.06. között beérkező rendelések feldolgozása, 2022. 06.07-én kezdődik.


A 2022. április 13. reggel 7h után beérkezett megrendelések várhatóan 2022. április 18. után kerülnek kiszállÍtásra. Átvételi pontunk április 15. – 18. között zárva tart.


Tájékoztatjuk minden kedves vásárlónkat, hogy 2022. január 1-től jogszabály változások miatt csomagküldéssel vény nélküli gyógyszereket (OTC termékek) nem lehet eljuttatni a vásárlókhoz. Webáruházunkban 2022. január 1-től OTC termékeket nem lehet rendelni.


Rendelések feldolgozása, szállítás a 2021. karácsonyi ünnepi időszak alatt:

A 2021. december 17. reggel 7 h-ig leadott online rendelések várhatóan kiszállításra kerülnek Karácsonyig. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a szállítási határidő a futárszolgálatok leterheltsége miatt várhatóan megnövekedhet!

A 2021. december 17. reggel 7 h és  2021. december 23. reggel 7h között leadott megrendelések feldolgozásra ill. kiszállításra kerülnek még 2021-es évben. A 2021. december 23. reggel 7 h után leadott megrendelések már csak a jövő évben kerülnek feldolgozásra.

Webáruházunk zavartalanul üzemel az ünnepek alatt is, de ügyfélszolgálatunk  és személyes átvételi pontunk 2021.december 24. és 2022. január 2. között nem elérhető!

Békés, boldog karácsonyt kíván az Internetpatika Kft. Csapata

 


Webáruházunk november elsején zárva tart, a rendelés leadás zavartalanul működik.

 Az október 29 - november 1 között beérkező rendelések feldolgozása, november 2-án kezdődik. 

2021.október 29. 


Vásárlói tájékoztató a rendelések feldolgozásáról

A személyes átvételi pontunk korlátozását 2021.04.29-től feloldjuk, hétköznaponként a megszokott időben, 8 és 15.30 között várjuk kedves vásárlóinkat az átvételi ponton.


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021. március 8-án életbe lépő kormányrendelet a csomagszállításra nem vonatkozik, így a házhoz szállítás (Sprinter, GLS Futárszolgálat)  zavartalanul üzemelhet. A Foxpost Csomagautomaták változatlanul elérhetők, a megszokott nyitvatartási időben várják Önöket. A PickPackPontok és GLS Csomagpontok átvételi listáját folyamatosan frissítjük. 


 • Személyes átvételi pontunk 2021.08.20-án nem elérhető. Rendeléseiket zavartalanul leadhatják. Rendelések feldolgozása 2021.08.23-án kezdődik.
 • A rendelések teljesítésében előfordulhat, hogy néhány napos csúszás várható, kérjük szíves megértésüket!
 • Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy a megnövekedett vásárlói kereslet és az országos leterheltség miatt beszállítóink késve, bizonyos termékek esetén nem, vagy csak korlátozott darabszámban tudnak szállítani. A bizonytalan beszerzésű termékek adatlapja ideiglenesen nem elérhető. Amint a beszerzési források normalizálódnak, a termékek ismét felkerülnek a kínálatba.

 • Beszállítóink folyamatosan, napi szinten szállítanak, a „készletezés alatt” állapotjelző e-mail Önök felé egy tájékoztatás, hogy rendelését nem tudjuk az aznapi készletből kiszolgálni.

 • Ha a rendelése bármilyen oknál fogva nem teljesíthető vagy a termékek beszerzése bizonytalan ideig nem lehetséges, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

 • Amennyiben vásárlásakor Ön utalást, vagy bankkártyás fizetési módot választott, hiányos/ nem teljesíthető rendelés esetén a termék árát haladéktalanul visszatérítjük. A bankkártyás visszatérítéseknek pár napos az átfutási ideje.

   

 Az alábbi prevenciós intézkedéseket hoztuk a Internetpatika Kft. beszállítói és dolgozói, valamint a vásárlóink védelmében:

 • fokozottan ügyelünk az előírt járványügyi higiéniai szabályok betartására

Köszönjük megértését és reméljük, hogy intézkedéseink vásárlóink megelégedésére szolgálnak

Internetpatika Kft. Csapata


Bevezetésre került az Érintés nélküli kézbesítés/Contactless delivery a GLS Futárszolgálatnál:

A vírus okozta körülményekre való tekintettel a 2020.03.20-tól bevezetésre került a GLS-nél az Érintés nélküli kézbesítés (Contactless delivery). Az érintés nélküli kézbesítés a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti. Ha elszeretné kerülni a teljes fizikai érintkezést, kérjük válassza a webáruházunkban történő kártyás fizetést az OTP Simple rendszerén keresztül. Köszönjük!

A FOXPOST-tal kapcsolatos információk:

 • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá
 • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
 • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)
 • A Foxpost automatákba a csomagkihelyezés a feladástól számítva -  az automaták leterheltsége függvényében-,  akár 2-3 napot csúszhat, ezt kérjük vegyék figyelembe!

Az Internetpatikával kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük.

2022.06.03.