12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Információ

Kedves Vásárlók!

Vásárlói tájékoztató a rendelések feldolgozásáról:

  • A személyes átvétel ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

 

  • Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy a megnövekedett vásárlói kereslet és az országos leterheltség miatt beszállítóink késve, bizonyos termékek esetén nem, vagy csak korlátozott darabszámban tudnak szállítani. A bizonytalan beszerzésű termékek adatlapja ideiglenesen nem elérhető. Amint a beszerzési források normalizálódnak, a termékek ismét felkerülnek a kínálatba.

 

  • Beszállítóink folyamatosan, napi szinten szállítanak, a „készletezés alatt” állapotjelző e-mail Önök felé egy tájékoztatás, hogy rendelését nem tudjuk az aznapi készletből kiszolgálni.

 

  • Ha a rendelése bármilyen oknál fogva nem teljesíthető vagy a termékek beszerzése bizonytalan ideig nem lehetséges, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

  • Amennyiben vásárlásakor Ön utalást, vagy bankkártyás fizetési módot választott, hiányos/ nem teljesíthető rendelés esetén a termék árát haladéktalanul visszatérítjük. A bankkártyás visszatérítéseknek pár napos az átfutási ideje.

 

 Az alábbi prevenciós intézkedéseket hoztuk a Internetpatika Kft. beszállítói és dolgozói, valamint a vásárlóink védelmében:

  • fokozottan ügyelünk az előírt járványügyi higiéniai szabályok betartására

 

Köszönjük megértését és reméljük, hogy intézkedéseink vásárlóink megelégedésére szolgálnak

Internetpatika Kft. Csapata

 

Bevezetésre került az Érintés nélküli kézbesítés/Contactless delivery a GLS Futárszolgálatnál:

A vírus okozta körülményekre való tekintettel a 2020.03.20-tól bevezetésre került a GLS-nél az Érintés nélküli kézbesítés (Contactless delivery). Az érintés nélküli kézbesítés a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti. Ha elszeretné kerülni a teljes fizikai érintkezést, kérjük válassza a webáruházunkban történő kártyás fizetést az OTP Simple rendszerén keresztül. Köszönjük!

 

A FOXPOST-tal kapcsolatos információk:

  • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá
  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)

 

Az Internetpatikával kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük.

2020.11.04.