12.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Információ

Kedves Vásárlóink!

Vásárlói tájékoztató a rendelések feldolgozásáról:

A személyes átvételi pontunk korlátozását 2021.04.29-től feloldjuk, hétköznaponként a megszokott időben, 8 és 15.30 között várjuk kedves vásárlóinkat az átvételi ponton.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021. március 8-án életbe lépő kormányrendelet a csomagszállításra nem vonatkozik, így a házhoz szállítás (Sprinter, GLS Futárszolgálat)  zavartalanul üzemelhet. A Foxpost Csomagautomaták változatlanul elérhetők, a megszokott nyitvatartási időben várják Önöket. A PickPackPontok és GLS Csomagpontok átvételi listáját folyamatosan frissítjük. 

 

 • Személyes átvételi pontunk 2021.08.20-án nem elérhető. Rendeléseiket zavartalanul leadhatják. Rendelések feldolgozása 2021.08.23-án kezdődik.
 • A rendelések teljesítésében előfordulhat, hogy néhány napos csúszás várható, kérjük szíves megértésüket!
 • Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy a megnövekedett vásárlói kereslet és az országos leterheltség miatt beszállítóink késve, bizonyos termékek esetén nem, vagy csak korlátozott darabszámban tudnak szállítani. A bizonytalan beszerzésű termékek adatlapja ideiglenesen nem elérhető. Amint a beszerzési források normalizálódnak, a termékek ismét felkerülnek a kínálatba.

 • Beszállítóink folyamatosan, napi szinten szállítanak, a „készletezés alatt” állapotjelző e-mail Önök felé egy tájékoztatás, hogy rendelését nem tudjuk az aznapi készletből kiszolgálni.

 • Ha a rendelése bármilyen oknál fogva nem teljesíthető vagy a termékek beszerzése bizonytalan ideig nem lehetséges, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

 • Amennyiben vásárlásakor Ön utalást, vagy bankkártyás fizetési módot választott, hiányos/ nem teljesíthető rendelés esetén a termék árát haladéktalanul visszatérítjük. A bankkártyás visszatérítéseknek pár napos az átfutási ideje.

 Az alábbi prevenciós intézkedéseket hoztuk a Internetpatika Kft. beszállítói és dolgozói, valamint a vásárlóink védelmében:

 • fokozottan ügyelünk az előírt járványügyi higiéniai szabályok betartására

Köszönjük megértését és reméljük, hogy intézkedéseink vásárlóink megelégedésére szolgálnak

Internetpatika Kft. Csapata

Bevezetésre került az Érintés nélküli kézbesítés/Contactless delivery a GLS Futárszolgálatnál:

A vírus okozta körülményekre való tekintettel a 2020.03.20-tól bevezetésre került a GLS-nél az Érintés nélküli kézbesítés (Contactless delivery). Az érintés nélküli kézbesítés a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti. Ha elszeretné kerülni a teljes fizikai érintkezést, kérjük válassza a webáruházunkban történő kártyás fizetést az OTP Simple rendszerén keresztül. Köszönjük!

A FOXPOST-tal kapcsolatos információk:

 • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá
 • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
 • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)
 • A Foxpost automatákba a csomagkihelyezés a feladástól számítva -  az automaták leterheltsége függvényében-,  akár 2-3 napot csúszhat, ezt kérjük vegyék figyelembe!

Az Internetpatikával kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük.

2021.08.19.