11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Információ

Kedves Vásárlók!

Mindent megteszünk, hogy a kiszolgálás/házhozszállítás zavartalan legyen, egyes termékeknél előfordulhat átmeneti készlethiány. A rendelések teljesítésének időtartama is megnövekedhet akár több nappal (bizonyos termékeknél 1,5-2 hét is lehet a szállítási idő).

A gyógyszertári  termékek nagykereskedelmi beszerzése bizonytalan, a termékekből korlátozott darabszámban lehet rendelni. Etikai okokból 1-1 darabokat tudunk vásárlóink részére biztosítani.  Kérjük szíves türelmüket és megértésüket!

A Gyógyszertári aloldalt bizonytalan időre felfüggesztettük.

 

A telefonos hívásokat és az email levelezéseket csak korlátozottan tudjuk kezelni! Kérjük szíves türelmüket és megértésüket!

 Az alábbi prevenciós intézkedéseket hoztuk a Internetpatika Kft. beszállítói és dolgozói, valamint a vásárlóink védelmében:

  • fokozottan ügyelünk az előírt járványügyi higiéniai szabályok betartására
  • a személyes átvételt bizonytalan ideig felfüggesztjük!

 

Bevezetésre került az Érintés nélküli kézbesítés/Contactless delivery a GLS Futárszolgálatnál:

A vírus okozta körülményekre való tekintettel a 2020.03.20-tól bevezetésre került a GLS-nél az Érintés nélküli kézbesítés (Contactless delivery). Az érintés nélküli kézbesítés a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti. Ha elszeretné kerülni a teljes fizikai érintkezést, kérjük válassza a webáruházunkban történő kártyás fizetést az OTP Simple rendszerén keresztül. Köszönjük!

A FOXPOST-tal kapcsolatos információk:

  • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá
  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)
  • Az átvételi időt a körülményekre való tekintettel, 3 napról 7 napra emeltük, hogy mindenki kényelmesen és időben átvehesse csomagját.

 

Az Internetpatikával kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük.

2020.03.30.