Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Szafi Reform eredeti Bourbon Vanília pudingpor,gluténmentes 70g

405 Ft
25127072
+

 

Szafi Reform vaníliás pudingpor édesítőszerrel (2 adag) – 70 g

Vanília őrlemény hozzáadásával készült 60%-al csökkentett energiatartalmú gluténmentes pudingpor.
A termék nem tartalmaz glutént, tejet, tojást, szóját, színezőanyagot, mesterséges aromát és hozzáadott cukrot!

 

Összetevők: vanília ízű édesítőszer (eritrit, természetes vanília aroma), tápióka keményítő, bambuszrostliszt, sűrítő anyag (konjak gumi), bourbon vanília őrlemény, kurkuma

 

Átlagos tápérték

100g pudingporban

1 adag kész pudingban (185g)*

Energia:

584 kJ (140 kcal)

283 kJ (68 kcal)

Zsír:

0,1 g

1,7 g

- amelyből telített zsírsavak:

0,1 g

0,2 g

Szénhidrát:

76,6 g

37 g

- amelyből cukrok:

0,2 g

0,2 g

- amelyből poliolok:

51,7 g

28,1 g

Rost:

19,3 g

7,4 g

Fehérje:

0,2 g

0,7 g

Só:

0,04 g

0,2 g

* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján Alpro édesítetlen mandulaitallal, és 10g eritrittel készítve.

A poralap 100g energiatartalmából 154 kJ / 39 kcal energia származik élelmi rostokból.

 

 

 

A poralap 100g szénhidrát-tartalmából 51,7 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Egy adag kész puding (185 g) szénhidrát-tartalmából 28,1 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

 

 

 

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

 

Felhasználási javaslat:

Puding recept:

·       35 g Szafi Reform vaníliás pudingpor

·       1,5 dl növényi tejhelyettesítő (pl. Alpro édesítetlen mandulaital)

·       kb. 5-10 g cukornak megfelelő kristályos édesítő (ízlés szerint változhat!)

Elkészítés:

A hideg folyadékban keverjük el a pudingport és az édesítőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Amikor már sűrű krémes húzzuk le a tűzről és úgy kevergessük tovább, ne várjuk meg, hogy teljesen megkeményedjen. Hidegen melegen egyaránt fogyasztható.

 

Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!