Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

AB 21 D+ élőflórát és D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő 30 db

5 490 Ft
25129592
+

A minimálisan rendelhető mennyiség a "AB 21 D+ élőflórát és D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő 30 db" esetén 1 db..

Az AB 21 D+® élőflórát és D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő, mely támogatja az immunrendszer normál működését.

 

1. Mi az AB 21 D+®?

Az AB 21 D+® kiváló minőségű, innovatív étrend-kiegészítő, amely speciálisan kiválasztott baktériumkultúrákat

(L. plantarum CECT 30292 (KABP™033),

L. plantarum CECT 7484 (KABP™022), L. plantarum CECT 7485 (KABP™023) és P. acidilactici CECT 7483 (KABP™021)) és D-vitamint tartalmaz.

2. Miért tartalmaz az AB 21 D+®

élőflórát és D-vitamint?

Beleinkben sok milliárd mikroorganizmus él, amelyek az úgynevezett bélflórát alkotják. A kiegyensúlyozott bélrendszer biztosítja az endokrin rendszer, az immunrendszer, az emésztőrendszer és az idegrendszer egészségét. Vagyis az egészséges bélrendszer az alapja az emberi egészségnek. Mivel az immunrendszer közel 80 százaléka a belekben található, így az erős immunrendszer fenntartása érdekében támogatni kell a bélrendszert.

Az AB 21 D+®-ban található baktériumok és a D-vitamin hasznos kiegészítői lehetnek az étrendnek. A D-vitamin támogatja az immunrendszer normál működését, ezért szedése kifejezetten ajánlott a vírus- és egyéb fertőzéseknek kitett időszakban.

  Mitől különleges az AB 21+®?

A termékben lévő élőflóra ellenáll a gyomorsavnak.

Vegetáriánus étrendre alkalmas. A kapszula héja növényi alapanyagokból áll, és nem tartalmaz zselatint.

Mesterséges színezék nélkül készül, glutén- és laktózmentes.

Hogyan kell szedni az AB 21 D+®-t?

Megelőzésként és immunerősítésre az egész család számára ajánlott. Gyermekeknek 6 éves kortól , de a kapszula szétszedve és a tartalma langyos ételbe, italba keverve már 3 éves kortól adható. Kifejezetten ajánlott felső légúti vírusfertőzés (pl. Covid 19, influenza) esetén és immunerősítésre, valamint vakcinázást követően kiegészítő immunerősítésre (Covid 19 és influenza).

Vegyen be napi 1 kapszulát elegendő folyadékkal, lehetőleg étkezéskor. Az AB 21 D+®-t kúraszerűen, legalább 4 hétig javasolt szedni. A kapszulák kinyithatók, és ételbe vagy hideg italba keverhetőek. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Tárolás

Szobahőmérsékleten, közvetlen fénytől védve, maximum 25°C-on tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők

Maltodextrin, hidroxipropil-metil-cellulóz, Lactobacillus plantarum CECT 30292, Lactobacillus plantarumCECT 7484, Lactobacillus plantarumCECT 7485, Pediococcus acidilacticiCECT 7483, zsírsavak magnéziumsói, D-vitamin, (kolekalciferol).

1 kapszula 10µG D-vitamint (az ajánlott napi referencia érték 200%-át), valamint 2 milliárd élőflórát tartalmaz. 

 

 

 Gyártja: AB-Biotics, Spanyolország

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is