Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítási
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Pajzsmirigyproblémák

2019-09-18

Az ősz beköszöntével sokan fáradságról, levertségről és depresszióról panaszkodnak, amit általában az évszakváltás, a nappalok rövidülése, a napsugaras órák számának csökkenése és a munkába való visszaállás okoz. Ha a tünetek azonban huzamosabb ideig fennállnak, akár pajzsmirigyprobléma is lehet a háttérben.

A gyümölcslevek gyógyító ereje - Élvezzük az egészséges vitaminokat!

2019-09-10

A nyár a gyümölcsök évszaka. Ilyenkor egyre tarkábbak az asztalok, hiszen a forró évszak ízletes vitaminbombáinak listája szinte végeláthatatlan hosszú. Ha naponta ötször eszünk friss zöldséget vagy gyümölcsöt, nemcsak növekszik a teljesítőképességünk és fittek leszünk, hanem a különféle betegségeket is megelőzhetjük, mivel általuk lendületben jön az emésztési traktusunk és erősödik az immunrendszerünk. A vitaminok a szív- és érrendszeri megbetegedésektől és a szélütéstől is megvédenek.

Gyönyörű egészséges haj vitaminpótlással

2019-09-02

A nyári hónapokban rengeteg káros környezeti hatásnak tesszük ki a hajunkat, és egyre inkább azt vesszük észre, hogy fakóvá, töredezetté és fénytelenné válik. Az erős napfény, a klóros strandvíz, a sós tengervíz, a hőség, mind-mind roncsolják a hajunkat. A hajunk állapotát azonban nem elég külsőleg helyreállítani a nyári hajápolási termékekkel. Ilyenkor elengedhetetlen a megfelelő vitaminpótlás.

Növényi italkalauz – Így használjuk a mandulát, a szóját, és a rizst!

2019-08-29

Tejbegríz, mákos guba, eperturmix, vagy épp krumplipüré, esetleg egy cappuccino. Elképzelhetetlenek tej nélkül? Pedig mindegyiket elkészíthetjük finom, tápláló, tejtermékmentes változatban is, ha növényi alapú italokat használunk hozzájuk. Sőt, a hazai ízeken túl külföldi konyhák egzotikus fogásainak is jól bevált alapanyagai a növényi tejhelyettesítők!

Hogyan készüljünk fel az iskolakezdésre?

2019-08-16

Nemsokára elkezdődik az új iskolaév. A szülők és a gyerekek egyaránt nagy izgalommal vágnak bele az új tanévbe, még akkor is, ha már van gyakorlatuk benne. Fontos, hogy a gyerekek szellemileg felkészülten kezdjék el az iskolát. Akár elsős, akár már középiskolás diákról is van szó, alaposan meg kell tervezni előre, hogy az elkövetkező időkben hogyan fog kinézni az élete.

Ne hagyd magadon a nedves fürdőruhát!

2019-08-12

Bármily meglepő, de nyáron ugyanúgy ki vagyunk téve a felfázás veszélyének, mint a hűvösebb hónapokban. Vannak azok a szerencsések, akiket egy életen át elkerül a felfázás még akkor is, ha jéghideg vízben úszkálnak vagy vizes fürdőruhában töltik a nap nagy részét. A húgyúti fertőzésekre hajlamos hölgyeknek viszont fokozottan érdemes néhány íratlan szabályt betartani, ha a kellemetlen tüneteket meg akarják úszni.

Tippek az egészségért és a vitalitásért!

2019-08-10

A test túlsavasodása sokféle betegséget válthat ki. Lassan már népbetegségé válik, ami sajnos nem marad következmények nélkül.

Fedezzük fel a Holt-tenger bőrszépítő hatását az AHAVA kozmetikumokkal!

2019-08-01

Számos AHAVA újdonsággal bővült a kínálatunk! Fedezzük fel a Holt-tenger bőrszépítő hatását az AHAVA kozmetikumokkal! Az aktív Holt-tengeri ásványok regenerálják a bőrműködést, hosszantartóan hidratálják és ránctalanítják a bőrt, emellett újra fiatalos lendületet adnak a sejteknek.

Napvédelem az Internetpatikával!

2019-07-22

Válogassatok kedvetekre az Internetpatika kínálatából. Összeszedtünk nektek napvédő krémeket és napozás utáni ápoló termékeket. Többet már mi is teszteltünk.