Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Baba projekt: mi gátolhatja a teherbe esést?

2021-07-23

„Már próbálkozunk egy ideje, de nem jön össze a baba…” – Világszerte rengeteg pár küzd ezzel a helyzettel. A gyermekáldás elmaradásának hátterében több dolog is állhat, de mit tehetünk annak érdekében, hogy minél hamarabb bővülhessen a család?

Útmutatók a helyes napozáshoz

2021-07-12

A napfény földünk éltető eleme. Nekünk is ugyanúgy fontos, mint a földünknek a napsugár élettani és biológia hatása. Napozni jó, napfürdőzni kell! A napfény javítja immunrendszerünk működését, segíti a bioritmusunk kialakulását és sokszor jó kedvre derít minket.

Nyereményjáték

2021-07-09

Ajándék tőlünk Nektek! Egy Palmolive ajándékcsomag vár 10 szerencsés követőnkre! Most te válogathatod össze a csomagodat!

Mit kell tenni?

Lájkold a Palmolive Facebook bejegyzést, a lájkolók között 10db ajándékcsomagot sorsolunk! Te válogathatod össze az 5 db Palmolive terméket! Ezt a játékot nem támogatja a Facebook. 

Eredményhirdetés: 2021.07.14.

Eredményhirdetés helye: Internetpatika Facebook oldala

Lehetsz aktív, kommentelhetsz, kíváncsiak vagyunk a véleményedre! :)

Írd meg, hogy ha te lennél a szerencsés, akkor melyik 5 terméket választanád! Linkeld be az Internetpatika oldaláról az 5 terméket!

Sok szerencsét mindenkinek!

Könnyedén a változás korán át

2021-05-10

Még ha többnyire csak fokozatosan kezdődnek is a változás kora okozta testi változások, mégis komoly fordulópontot jelenthetnek egy nő életében. A megváltozott hormonháztartás miatt sokan az érzelmek teljes zűrzavarát élik át, ami kellemetlen testi tünetekkel is párosul.