Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Babavárás? Tervezz előre!

2019-11-15

Mi a teendő, ha egy pár babát szeretne? Vajon melyek az első lépések? Az eljövendő közös élet megtervezése mellett minden terhességre készülő párnak ajánlott, elmenni vizsgálatokra, szűrésekre, különösképp igaz ez azokra, akiknek családjában már előfordult nehezített fogamzás, vagy ezt valamilyen negatívan befolyásoló betegség. Érdemes tehát mindkét félnek egy alapos orvosi vizsgálatot végezni.

Aktív védelem napról napra – hozzuk egyensúlyba az emésztést!

2019-11-10

A pre- és a probiotikumok, valamint a ballasztanyagok hozzátartoznak az étrendünkhöz, hogy az emésztésünk zökkenőmentesen működjék. Ma már szinte minden ember tudja, hogy a belek milyen nagy jelentőséggel bírnak az egészségünkre és közérzetünkre.

40 kilót fogyott Makány Márta

2019-10-15

Testsúlycsökkentő gyógynövények segítségével 118 kilóról 78 kilóra fogyott a divattervező. A vibráló személyiségű Makány Márta sosem volt filigrán alkat, de ez nem okozott számára önbizalomhiányt. Ennek ellenére saját bevallása szerint egész életében küzdött a pluszkilók ellen. 

 

 

Bánjunk megfontoltan a receptmentes gyógyszerekkel!

2019-10-10

Az öngyógyítás napjainkban már egyre jobban elterjedt. Egy kis köhögés vagy fejfájás miatt legtöbb ember nem fordul orvoshoz, mivel már igen sok gyógyszer kapható receptmentesen. Nemcsak a patikákban, hanem a reformházakban, drogériákban vagy akár interneten is megrendelhetőek az ásványianyag-kapszulák, vitamintabletták, köhögés elleni szirupok stb. Ahhoz azonban, hogy helyesen tudjunk bánni a különféle szerekkel, ismerni kell a köztük lévő különbséget.

Babavárás- Készüljünk fel a fogantatásra!

2019-10-07

Egyik legszebb döntés az életünkben, amikor elhatározzuk, hogy gyermeket vállalunk. A nagy elhatározás mellett, azonban a családtervezés igen komoly felelősséget is jelent, hiszen a fogantatás pillanatától, de már jóval korábban (legalább 3 hónappal) tudatosan kell felkészülni a kis jövevény érkezésére.

Pajzsmirigyproblémák

2019-09-18

Az ősz beköszöntével sokan fáradságról, levertségről és depresszióról panaszkodnak, amit általában az évszakváltás, a nappalok rövidülése, a napsugaras órák számának csökkenése és a munkába való visszaállás okoz. Ha a tünetek azonban huzamosabb ideig fennállnak, akár pajzsmirigyprobléma is lehet a háttérben.

A gyümölcslevek gyógyító ereje - Élvezzük az egészséges vitaminokat!

2019-09-10

A nyár a gyümölcsök évszaka. Ilyenkor egyre tarkábbak az asztalok, hiszen a forró évszak ízletes vitaminbombáinak listája szinte végeláthatatlan hosszú. Ha naponta ötször eszünk friss zöldséget vagy gyümölcsöt, nemcsak növekszik a teljesítőképességünk és fittek leszünk, hanem a különféle betegségeket is megelőzhetjük, mivel általuk lendületben jön az emésztési traktusunk és erősödik az immunrendszerünk. A vitaminok a szív- és érrendszeri megbetegedésektől és a szélütéstől is megvédenek.

Gyönyörű egészséges haj vitaminpótlással

2019-09-02

A nyári hónapokban rengeteg káros környezeti hatásnak tesszük ki a hajunkat, és egyre inkább azt vesszük észre, hogy fakóvá, töredezetté és fénytelenné válik. Az erős napfény, a klóros strandvíz, a sós tengervíz, a hőség, mind-mind roncsolják a hajunkat. A hajunk állapotát azonban nem elég külsőleg helyreállítani a nyári hajápolási termékekkel. Ilyenkor elengedhetetlen a megfelelő vitaminpótlás.