Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Húgyúti kövesség kezelési lehetőségei

2021-10-15

A vesekövesség a magyar lakosság 5-10 százalékának nehezíti meg az életét. Akut veseköves rohamnál az 5-10 mm-es kövek a veséből a húgyvezetéken át a húgyhólyag felé indulnak meg, de a húgyvezeték természetes szűkületeinél megakadhatnak. Ezek a kövek üregrendszeri tágulatot okoznak a vesemedencében, melyet erős fájdalom, hányinger és hányás kísér.

 

Baba-mama tanácsok az egészséges és kiegyensúlyozott életért

2021-10-07

A táplálkozás fontos szerepet játszik az egészségünk megőrzésében. A betegségek közel 30 százaléka a helyes táplálkozással megelőzhető. A megelőzés különösen akkor fontos, ha egy új élet születik, mert ilyenkor nem csak az anya, hanem a magzat egészségét is védjük.

Tegyünk érte, hogy a csontjaink erősek maradjanak!

2021-10-07

csontritkulás hazánkban több mint egymillió embert érint. A betegség kockázata főleg attól függ, hogy mekkora csonttömegre tett addig szert az egyén és milyen gyorsan kezdi el a csonttömeget veszíteni

Új Leukoplast® sebtapaszok az Internetpatikánál!

2021-09-28

A Leukoplast® már több, mint 100 év tapasztalattal rendelkezik a sebkezelésben. A jól ismert ragtapaszok mellett most már a kisebb házi balesetek kezelésére alkalmas 12 különféle Leukoplast® sebtapasszal is bővíthető az otthoni elsősegély felszerelés.

Férfigondok - Mi akadályozhatja a fogantatást a szervi problémákon kívül?

2021-09-28

Egyre több szó esik napjainkban a férfiak termékenységét érintő kérdésekről, mivel hazánkban minden ötödik pár hosszan küzd a fogamzás elérésért. A látszólagos meddőségért a férfiak felelőssége egyre nő. Sajnos sokan már két-három hónap eltelte után kétségbeesnek, pedig létezik megoldás a férfi megtermékenyítő képesség támogatására, a stressz (pszichológiai, kémiai) megelőzésével, életmódbeli szokások ésszerűsítésével és vitaminkészítményekkel.

Generáció 50+ Kiállítás és Vásár

2021-09-17

Az ENSZ 1991-ben rendezte meg először Az Idősek Világnapja programsorozatát október elsején. Azóta is minden évben ezen a napon emlékeznek meg a világ különböző országaiban – többek között hazánkban is, hogy felhívják a figyelmet a méltóságteljes időskorra. Ebből az alkalomból szerettük volna meglepni őket mi is a jeles napot megelőző héten egy kifejezetten a számukra összeválogatott tartalmú kiállítással és vásárral.

VitaFlow, a mindennapi alapvitaminok

2021-09-14

A vitaminok, az ásványi anyagok, nyomelemek az egészségünk alapkövei. Ahhoz, hogy egészségesen élhessünk, a szervezetünknek mindennap szüksége van a helyes bevitelükre.  vitamin olyan szerves vegyület, amely kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára, viszont kellő mennyiségben az előállítására nem mindig képes, ezért tápanyag  formájában kénytelen hozzájutni.

Óvjuk a szívüket!

2021-09-14

Szeptember 29. a szív világnapja

A szív és érrendszeri megbetegedések hazánkban a leggyakoribb betegségek közé tartoznak. Közülük is a szívinfarktus áll az első helyen. Ahhoz, hogy működésben tarthassuk az életünk motorját, fontos, hogy betartsuk a szakemberek tanácsait.

Őszi immunerősítés

2021-09-10

Az ősz beköszöntével a hűvösebb, nyirkos idő is kezdetét veszi és hatásukra a meghűléses betegségek időszaka is beköszönt. A szezonális megfázás és az influenza kialakulása közvetlenül kapcsolatba hozható a szervezet ellenálló képességének gyengülésével. Ezért is ajánlott az őszi immunerősítés elvégzése, ami jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy elkerüljük a fertőzéseket.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is