Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Az egészséges lábak titka - A vénagyengeség népbetegség

2020-07-10

Itt a meleg évszak és ilyenkor egyre jobban erősödnek a vénagyengeség okozta fájdalmak.  Éppen ezért mindenkinek fontos megismerni hogyan lehet mindezt megelőzni, és mi az, ami ebben a helyzetben segít.

Ha sérülés Leukoplast®, ha izomfájdalom Leukotape® K!

2020-06-26

Bárkivel előfordulhat, hogy meghúzza a derekát, vagy akár sport közben izomsérülést szenved. Ilyenkor segít a Leukotape® K kineziológiai sport tapasz, mely folyamatos masszáshatással enyhíti a fájdalmat izomsérülések, kötőszöveti sérülések és ízületi gyulladások esetén.

Az „idegfű” ellazítja a testet és a lelket – az illatozó levendula jótékony hatásai

2020-06-10

Aki már egyszer elhaladt egy virágzó levendulamező mellett, annak látványát és illatát nem felejti el soha. A szélben lágyan ringó félcserjék ibolyakék virágzatukkal varázslatos illatot árasztanak, mely gyengéd simogatásként hat a testre és a lélekre.

A betegség hozta össze őket

2020-05-25

Szögeczki Ági és Szebeni István megtapasztalta, milyen érzés, ha egy ismeretlen betegség egyik pillanatról a másikra ledönti a lábáról. A műsorvezető feleségének köszönhetően speciális immunerősítő kúrán vett részt, aminek eredménye évtizedes problémáit oldotta meg.

Fekete áfonya szuper üzemanyag az agynak

2020-05-20

Mondhatnánk, mint a jó bor az ember is idővel nemesedik. Nemesedhet a jellem, de sajnos az idő kerekét nem lehet visszaforgatni. Jó hír azonban, ahogy a testünket mozgással karban tudjuk tartani, úgy a memóriánkat is, ha olyan ételeket iktatunk mindennapjainkba, amelyek növelik a koncentrációs készséget. Ilyen gyümölcs a fekete áfonya.

Fontos a szervezetünknek!- Savak és lúgok egyensúlya

2020-05-11

Egyre több embernél tapasztalható a sav-lúg háztartás zavara. Pedig nagyon könnyen tehetünk ellene, mégpedig tartósan.

Pajzsmirigyproblémák

2020-05-08

Mindenki megtapasztalhatta magán már a tavaszi fáradságot. Azonban ha ez huzamosabb ideig fennáll  és levertséggel, depresszióval is társul, akkor pajzsmirigyprobléma is lehet a háttérben, amit érdemes kivizsgáltatni.

Lehet-e fogyni böjttel?

2020-05-06

A világ nagy részén a tél vége felé közeledik a hagyományos böjti időszak, amely során a bőségesebb téli táplálkozás után következik egy puritán, kevés élelmiszert és kalóriát követő étrend.

Hogyan készüljünk fel a babavárásra?

2020-04-21

A családalapítás életünk legfontosabb és legszebb döntése, mely számtalan kihívást és izgalmat tartogat számunkra. Nem elég azonban lelkileg készen állni a fogantatásra, a testünket is kellőképpen fel kell készíteni rá.