Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Nature Box

2021-02-26

Száraz a bőröd és fáradt, fakó a hajad? Ne aggódj! Mi itt vagyunk neked, hogy a kedvedben járjunk a hidegen préselt avokádó olajat tartalmazó termékeinkkel.

Nature box

Szabadulj meg a hasi zsírpárnáktól!

2021-01-12

A fogyókúra egyik legnehezebb része megszabadulni a hasi zsírpárnáktól. Ha úgy érzed, hogy betartod a fogyókúrás diétát, eleget mozogsz, mégsem fogysz megfelelő ütemben, a következő néhány tanácsot érdemes megszívlelni.

Újévi fogadalmak

2021-01-06

Az újév kezdete minden embert reménységgel tölt el, hiszen ki ne álmodna egy boldogabb, szebb jövőről. Az újrakezdés megszépíti a gondolatokat és egy újabb esélyt ad, hogy van remény a változtatásra.

Újévi fogadalmak

IP 2021

2021-01-06

A hormonok a test titokzatos urai

Túlsúly, álmatlanság, depresszió – sok embert kínoznak, akik mindent megpróbáltak, hogy megszabaduljanak tőlük. Kevesen tudják azonban azt, hogy a szenvedéseik okát a hormonháztartásuk egyensúlyának felbomlásában kell keresniük. Segítségül az alábbiakban megtalálhatók a hormonokkal kapcsolatos legfontosabb kérdések és válaszok.

Boldog karácsonyt! Karácsonyi sütés-főzés, egészségesebb változatban

2020-12-18

A hétköznapokat az ünnepek teszik széppé. Az ünnepre mindannyiunknak nagy szüksége van és arra is, hogy egy kicsit megállítsuk az időt és csak a közelgő ünnepre gondolunk.

Karácsony1 - Internepatika

Az ayurvedikus gyógynövényes fluormentes fogápolás

2020-10-21

Még manapság is kevesen tudják, hogy a szájhigiénia és a fluormentes fogápolás fontosságát Indiában már több ezer évvel ezelőtt is felismerték és hatékony megoldásokat dolgoztak ki, amelyet az ősi védákban is leírtak. A gyógynövények és ásványok szinergikus hatása tette hatékonnyá a fogporok és a modern korban a fogkrémek használatát.