Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
9 999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítási
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu
9 999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Gyermeknapi ajándéközön

2019-05-24

A májusi hónap végén a gyerekekről emlékezünk meg és őket köszöntjük, 1950 óta május utolsó vasárnapján ünnepeljük a NEMZETKÖZI GYERMEKNAPOT, melynek fő célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek jogaira és sajátos világukra. Köszöntsük hát mi is a gyermekeinket és tegyük különlegessé ezt a napot sok-sok meglepetéssel, közös programokkal és ajándékokkal! Az Internetpatika a gyerekekre is gondolt és a gyermekek részére gazdag ajándékötletet állított össze, hogy segítsen a szülőknek praktikus és hasznos meglepetéseket kínálni.

Celsus az egészség szolgálatában

2019-05-17

A Celsus termékcsalád tagjai, immáron több évtizede Te és családod egészségnek szolgálatában vannak - melyek az Internetpatika kínálatában is elérhetőek! Ha még nem hallottál az egyedi fejlesztésű Celsus étrend-kiegészítőkről, a következőket fontos tudnod:

Tavaszi méregtelenítés

2019-05-14

A tavasz beköszöntével sokunknak eszünkbe jut a fogyókúra, vagy szervezetünk tisztító, méregtelenítő kúrája. Egyre többet lehet erről hallani, olvasni, ecsetelve ezek fontosságát.

Kattints a képre és nézd meg a termékkínálatunkat!

A növények gyógyító ereje

2019-05-10

Folyamatosan felvetődik az a kérdés, hogyan őrizhetjük meg legjobban az egészségünket, fiatalságunkat és természetesen a teljesítőképességünket. Ötlet persze van mindenkinek bőven. Az Internetpatika most néhány természetes erőnövényt mutat be, amelyek speciálisan segítenek abban, hogy tetőtől talpig egészségesek és fittek maradjunk.

3+1 hasznos étrend-kiegészítő cukorbetegeknek

2019-05-08

Napjainkban a cukorbetegség már népbetegségnek számít, ami kortól és nemtől függetlenül a föd teljes lakosságának 7%-át érinti. Előfordulása különösen gyakori a nyugati, fejlettebb világban. A cukorbetegségnek két típusát különböztetjük meg: az I-es típusú cukorbetegség esetén a hasnyálmirigyben az inzulintermelő béta-sejtek pusztulása miatt a termelés fokozatosan leáll. Ez a típus főleg fiataloknál jellemző, és sajnos nem gyógyítható – viszont együtt lehet élni vele, mivel az inzulint injekciók formájában pótolni lehet. A II-es típusú cukorbetegség esetén az inzulintermeléssel nincsen probléma, a vér inzulinszintje megfelelő, viszont a sejtek nem képesek érzékelni az inzulint – inzulinrezisztencia alakul ki. Lassan alakul ki, vannak előjelei is, és sok mindent lehet tenni megelőzése érdekében. A két típusú cukorbetegség közül a II-es a gyakoribb, a betegek 95%-át érinti.

Kattints a képre és nézd meg a termékkínálatunkat!

Fekete áfonya kivonat a jobb memória és koncentrációs készségért

2019-05-06

Próbáljuk ki a piros bogyós gyümölcsök jótékony hatását! A svédországi eredetű fekete áfonya jótékony, egészségre kedvező hatását  már a középkorban is ismerték. Elsőként a bingeni Hildegard apátnő írta le gyógyhatását, de a kor orvosai is ismerték és nagy előszeretettel használták is. A szakirodalomban a XVI. században történt feljegyzés először róla.  A mai napig is ínyencségnek számító bogyós gyümölcs az Észak- és Közép-Európában honos. Főleg az  alpesi tájak és középhegységek savanyú talajú tölgyerdőinek, bükköseinek és fenyveseinek  közkedvelt, különlegesen finom  vadgyümölcse, amely  egészen 2500 m tengerszint feletti magasságig megél.

Kattints a képre és nézd meg a terméket!

Boldog Anyák napját!

2019-05-03

A májusi hónap egyik kiemelkedő és megható ünnepe az anyák napja, melyet világszerte más-más napokon ünnepelnek meg. Ilyenkor az édesanyák előtt tisztelgünk, őket köszöntjük, akik életet adtak nekünk, gondoskodtak és gondoskodnak rólunk, amíg csak élnek. 

Kattints a képre!

Űzzük el a tavaszi fáradtság jeleit!

2019-03-28

Ébredezik a természet, ám ennek ellenére sokan legszívesebben egyre többet lustálkodnának és aludnának. A tavaszi fáradtság kivétel nélkül lassan mindenkit megtámad. Ez a jelenség azonban minden kellemetlen tünet ellenére sem betegség, csupán a test normális reakciója, amikor a téli üzemmódról tavaszira vált. Ez az átállás azonban alaposan igénybe veszi a télen már egyébként is megfogyatkozott energiai tartalékainkat.

Új Diadermine Lift+ Superfiller és Lift+ Fátyolmaszkok

2019-03-27

Hialuronsavval és kollagénnel a fiatalos bőrért. Innovatív, fájdalommentes szépülés és védelem. Sokszor aggódunk amiatt, hogy milyen megoldásokat alkalmazzunk a kialakuló ráncok csökkentésére, és bár a hialuronsavas injekciós kúrák bizonyára eredményesek lehetnek, mindenképp érdemes kipróbálnunk a Diadermine Lift+ termékcsaládok által nyújtott fájdalommentes, instant megoldásokat is.