Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Erősítsük meg őszre az immunrendszerünket!

2020-09-10

A testünk őre, vagyis az immunrendszerünk nap mint nap baktériumok és vírusok millióinak támadását hárítja el. Ám csak akkor, ha mindenki kellően fitten tartja azt! A láthatatlan ellenségek állandóan ott leselkednek az ajtókilincseken, a táplálékokban, sőt még a levegőben is. Ütőképes védelem nélkül állandóan betegek lehetnénk. Az immunrendszerünk a testünk legkomplexebb szerve, amelyet több mint 50 ingertovábbító anyag képez, és amelyhez több szerv is hozzátartozik.

Fontos az immunerősítés!

2020-09-04

Az iskolakezdés minden gyermeknek nagy izgalommal és komoly stresszel jár, éppen ezért különösen fontos az erősen igénybe vett immunrendszerüket megerősíteni.

Készüljünk fel az iskolakezdésre!

2020-08-28

Egy új tanév kezdése előtt számos tennivaló akad a pedagógusoknak, a szülőknek és a gyermekeknek is egyaránt. Remélhetőleg már hagyományosan és normál munkarendben lehet majd elkezdeni az új tanévet, de arra is fel kell készülni, hogy esetleg ismét digitális oktatásra kell átállniuk az iskoláknak a koronavírus-járvány miatt. Éppen ezért a tanév kezdetét nagy valószínűséggel arra használják majd fel, hogy az iskolák, a tanárok és a diákok egyaránt felkészüljenek a rendkívüli eseményekre.

Mielőbbi gyermekáldás, sikeres fogantatás

2020-08-26

Az emberiségnek a kezdetek óta a legfontosabb kérdése a termékenység volt. Nem véletlen, hogy a magzatot áldásnak, az áldott állapotban lévő asszonyt áldottnak nevezzük.

Az egészség és az életerő forrása – természetes gyógyvíz

2020-08-10

„Minden a vízből keletkezett! Mindent a víz tart életben”

Johann Wolfgang von Goethe

Az egészséges lábak titka - A vénagyengeség népbetegség

2020-07-10

Itt a meleg évszak és ilyenkor egyre jobban erősödnek a vénagyengeség okozta fájdalmak.  Éppen ezért mindenkinek fontos megismerni hogyan lehet mindezt megelőzni, és mi az, ami ebben a helyzetben segít.

Ha sérülés Leukoplast®, ha izomfájdalom Leukotape® K!

2020-06-26

Bárkivel előfordulhat, hogy meghúzza a derekát, vagy akár sport közben izomsérülést szenved. Ilyenkor segít a Leukotape® K kineziológiai sport tapasz, mely folyamatos masszáshatással enyhíti a fájdalmat izomsérülések, kötőszöveti sérülések és ízületi gyulladások esetén.

Az „idegfű” ellazítja a testet és a lelket – az illatozó levendula jótékony hatásai

2020-06-10

Aki már egyszer elhaladt egy virágzó levendulamező mellett, annak látványát és illatát nem felejti el soha. A szélben lágyan ringó félcserjék ibolyakék virágzatukkal varázslatos illatot árasztanak, mely gyengéd simogatásként hat a testre és a lélekre.

A betegség hozta össze őket

2020-05-25

Szögeczki Ági és Szebeni István megtapasztalta, milyen érzés, ha egy ismeretlen betegség egyik pillanatról a másikra ledönti a lábáról. A műsorvezető feleségének köszönhetően speciális immunerősítő kúrán vett részt, aminek eredménye évtizedes problémáit oldotta meg.

Fekete áfonya szuper üzemanyag az agynak

2020-05-20

Mondhatnánk, mint a jó bor az ember is idővel nemesedik. Nemesedhet a jellem, de sajnos az idő kerekét nem lehet visszaforgatni. Jó hír azonban, ahogy a testünket mozgással karban tudjuk tartani, úgy a memóriánkat is, ha olyan ételeket iktatunk mindennapjainkba, amelyek növelik a koncentrációs készséget. Ilyen gyümölcs a fekete áfonya.