Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

„Egy-két ráncot leszámítva úgy nézek ki, mint 21 évvel ezelőtt”

2020-01-14

Hatalmas átalakuláson esett át a 67 éves televíziós, 18 kilót fogyott 4hónap alatt. Azt mondja, a varázslathoz Gönczi Gábornak is van némi köze, az előnyeit azonban a férje élvezi.

Shiitake gombával a HPV ellen

2020-01-08

A méhnyakrák kialakulásáért többnyire a HPV (humán papilloma vírus) egyes típusai tehetők felelőssé, melyek nemi érintkezés útján jutnak a szervezetbe. Érdemes azonban tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy a HPV nem csak a nőkre jelent veszélyt, de a férfiak is könnyen megfertőződhetnek.

Új év, új fogadalmak! Újévi Internetpatika tippek!

2020-01-06

A gondtalan mulatságok és koccintások után kezdetét veszi az új év, és ismét jönnek a hétköznapok. Az új esztendő kezdete a legtöbb embernek a fogadalmak ideje is. Sokan úgy gondolják, hogy a fogadalom kötelez, így sokkal könnyebb egy-egy nehezebb célt is elérni. Valójában azok a fogadalmak lesznek hosszú életűek és a valóságot azok befolyásolják leginkább, amelyeket az életünk valamelyik fordulópontján határozunk el. Soha ne tegyünk olyan fogadalmat, amit pár hét múlva úgyis megszegünk. Inkább tudatosan készüljünk a 2020-as évre! Először is nézzük meg, mik azok a dolgok, amelyek nélkülözése nem jár különösebb erőfeszítéssel!

A növények a gombák internetes hálózatának segítségével beszélnek egymással

2019-12-27

A lábunk alatt egy olyan információs hálózat van rejtve, amely lehetővé teszi a növények számára, hogy kommunikáljanak egymással, ezt az információs hálózatot a gombák hozzák létre. Létezik egy információs pálya, amely felgyorsítja a populációk közötti interakciót. Lehetővé teszi, hogy távoli helyekről kommunikáljunk egymással, ugyanakkor a bűncselekmények új formáinak elkövetését is lehetővé teszi.

Karácsonyi ajándékok a szeretet jegyében

2019-12-10

A karácsony a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, de ettől függetlenül a nem keresztény emberek is ünneplik világszerte a szeretet ünnepeként. Az ünneppel együtt jár a karácsonyfa-állítás mellett az ajándékozás öröme is.

Egészséges élelmiszerek

2019-12-06

Az egészséges életmód szerves része az egészséges táplálkozás, éppen ezért nagyon fontos, hogy rendszert vigyünk az étkezésünkbe. Napi egyszeri-kétszeri étkezés esetén a szervezetünk jóval többet raktároz el, mint napi ötszöri étkezés alkalmával. Éppen ezért osszuk el a napi étkezés mennyiségét és azt fogyasszuk el nyugodt körülmények között.  Tartsunk 2–4 órás kalóriamentes szüneteket az étkezések között, ilyenkor igyunk sok szénsavmentes tiszta vizet. Fontos, hogy az ébredés után egy órán belül reggelizzünk, és lefekvés előtt két órával fejezzük be az utolsó étkezést!

Hogyan védi az oroszlánsörény-gomba az idegrendszerünket?

2019-11-29

2018-ban a védett gombák kerültek Az év gombája választás középpontjába. A győztes a süngomba lett. Az utóbbi években hazánkban is roppant népszerű a süngomba. Nem véletlenül. Első ránézésre úgy néz ki, mint egy arcátlan sündisznó, nyersen fogyasztva pedig a csirkére emlékeztető íze van!

Oxigénnel dúsított szépségápolás - Kaqun gél könnyű felfrissülés a bőrnek

2019-11-27

A Kaqun gél a magas oxigéntartalmú Kaqun víz felhasználásával készül, magában hordozva annak  minden előnyös tulajdonságát. Ez a magas víztartalmú hidrogél frissítő hatást biztosít a bőrünknek „ragadós” érzés nélkül.

Tovább a termékre!