16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Adománykuponokkal és egységcsomagokkal segíthetnek rászoruló családokat az Internetpatika vásárlói

2022-11-28

Az 1991-ben alapított Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete. Egy közösség, mely az összefogás erejével nyújt hatékony segítséget a nélkülözőknek és bajbajutottaknak. Az Ökumenikus Segélyszervezet intézményei nélkülöző és krízishelyzetbe került családok ezreit segítik az év 365 napján, ételt, otthont, esélyt adva a rászorulóknak.

A többszörösére megnövekedett energiaárak, az égbe szökő élelmiszerárak most ennek a munkának a folytatását is veszélyeztetik. A karitatív szervezet Országos Segélyközpontjához is több rászoruló fordul krízistámogatásért, mint valaha.

 

Intézményeinkben évente több mint 300 ezer adag ételt osztunk ki rászorulók számára. Debreceni hajléktalanokat segítő intézményünkben a havonta kiosztott 2640 adag reggeli költsége 294 500 forintról 621 800 forintra nőtt. Átmeneti otthonainkban 300 családnak nyújtunk menedéket évente. A szolnoki átmeneti otthonunkban élő családokat segítő kríziscsomagok költsége 15 ezerről 27 ezer forintra nőtt. Kapaszkodó programunkban 3000 gyerek felzárkóztatását segítjük. Van olyan családokat segítő intézményünk, melynek éves fűtési költsége hárommillió forintról 22 millió forintra nőtt.

 

Kuponvásárlással és csomagvásárlással lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját

Az internetpatika.hu felületén történő online vásárlás során a megvásárolt termékek mellé adománykuponokat is helyezhetünk a kosarunkba. A 250, 500 és 1000 forintos adománykuponok megvásárlása után befolyt teljes összeg a Segélyszervezet számlájára kerül.

Az adománykuponokon túl lehetőség van egységcsomagok megvásárlására is, ezzel rászoruló időseket, kismamákat és családokat lehet személyre szabottan támogatni.

Az Ökumenikus Segélyszervezet nagy figyelmet fordít a felzárkózó településeken nagyon kevés pénzből élő idős emberekre, valamint azokra a kismamákra, akik nagyon fiatalon, kellő ismeretek hiányában vállalnak gyermeket. Emellett a bajba jutott családokat is támogatják. Segítik azokat, akik anyagi okokból vagy kapcsolati erőszak miatt elvesztették lakhatásukat, és jelenleg átmeneti otthonban élnek, illetve azokat a hátrányos helyzetben lévő családokat, akikre a jelenlegi nehéz gazdasági helyzet további súlyos terheket ró.

 

 

 

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is