100% növényi hatóanyag, 0 % allergén. Növényi hatóanyag tartalmának köszönhetően biztonságosan használható a kisbaba olyan eszközeinek tisztítására, melyeket a kicsi be fog venni a szájába (cumi, rágóka, tányér, kanál stb.), hiszen ezeken az eszközökön nem marad vegyszer vagy allergén anyag. Ajánlott továbbá kézi mosogatáshoz, érzékeny, száraz, atópiás, ekcémás bőr esetén.
A Coco24 2500 ml kókuszolaj könnyen emészthető, természetes étolaj.
A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) ősidők óta használt természetes tisztítószer.
Biofertőtlenítő – Grape Vital® Grapefruitmag kivonat koncentrátumból
A természet erejével biztosítja a konyha, fürdőszoba és a WC ragyogását. Ideális a vízkő és a szappanmaradékok eltávolítására.
Egy lépésben tisztít, políroz és ápol.Garantáltan háztartása kedvenc tisztítószere lesz rendkívüli sokoldalúságának és hatékonyságának köszönhetően. Fürdőkád, mosdókagyló, csempe, mosogató, járólap, kerti bútorok, cipő. Csak néhány felület, melyre a Súrolókő hatékonyan alkalmazható. Vízlepergető hatásával meggátolja a gyors újraszennyeződést. Kiadós és gazdaságos.
100% növényi hatóanyag, 0 % allergén. Klórmentes, biológiailag lebomló, foszfátmentes, parabénmentes, illatanyag mentes öblítő. Fehér és színes kismama és babaruhákhoz ajánljuk, valamint érzékeny, atópiás, ekcémás, allergiás bőr esetén.
A Coco24 5000 ml kókuszolaj könnyen emészthető, természetes étolaj.
Olaszország piacvezető hajszépség vitaminja nőknek és férfiaknak*. Egyedülálló, innovatív összetevővel, hogy a haj megőrizze egészséges szerkezetét, ragyogását. Ellenőrzött hatékonyság. Mindössze napi 1 tabletta, 2 hónapig.
A szódabikarbóna egy sokoldalúan felhasználható konyhai alapanyag. Sütemények, tészták készítésekor a sütőport helyettesíthetjük vele, így a tészta könnyű lesz, szépen, egyenletesen emelkedik meg. A sütésen kívül használhatjuk továbbá a konyhai és egyéb felületek tisztítására és a penész eltávolítására is.
Biofertőtlenítő – Grape Vital® Grapefruitmag kivonat koncentrátumból.
Az étkezési citromsav egy antioxidáns hatású konyhai alapanyag, amely sokoldalúan felhasználható. Savanyító tulajdonságát a lekvárok, italok, sütemények készítésekor használhatjuk ki, de segít a zöldségek-gyümölcsök színének megőrzésében is, az oxidációs folyamatok okozta barnulás gátlásával.