16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Akció 15%

Zöldlomb mosószóda mosószer és általános tisztítószer (nátrium karbonát) 1,5 kg

Listaár: 1 262 Ft
1 072 Ft
Megtakarítás: 190 Ft (15%)
25125588
Nincs készleten

A mosószódát használhatja mosáshoz önállóan a "hagyományos" mosópor helyett vagy azzal kombinálva, mosódióval keverve, hogy fokozza a tisztító hatást. A mosószóda könnyen öblíthető, így a legtöbb mosószerrel ellentétben nem marad belőle a ruhában mosás után, így allergiások, érzékeny bőrűek is használhatják.

Felhasználás: Mosáshoz: a hagyományos mosószer 1/3-a 1/2-e helyettesíthető mosószódával, mosódió mellé kb. 3 evőkanálnyit adjunk. Áztatáshoz, foltok eltávolításához: 5 liter meleg vízhez adjunk kb. 2 evőkanálnyi mosószódát (Figyeljen a textília színtartósságára!). Általános tisztításhoz: 1 liter meleg vízhez adjunk 1-3 evőkanálnyit szennyeződéstől függően, különösen jó zsíros szennyeződések eltávolítására pl. tűzhely, zsíros csempe, linóleum. Mosogatás: 5 liter meleg vízhez 1 evőkanálnyit oldjunk fel. Alumínium edényekhez ne használja! A mosószódával történő mosogatás/ tisztítás után alapos öblítés (esetleg ecetes vízzel) szükséges, megelőzendő a felület foltos száradását.

Jó tanács: Amennyiben a lefolyóba nem teljesen feloldott mosószóda kerül, öntsön utána meleg vizet, hogy megelőzze az anyagnak a csőbe való lerakódását.

Összetétel: 100 % mosószóda /nátrium karbonát/

Figyelmeztető (H) mondat : Súlyos szemirritációt okoz.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is