16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Tricovel Duo Pack 2X30 db

12 900 Ft
25126889
Nincs készleten

A Tricovel® étrendkiegészítő tabletta biotint tartalmaz, ami hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, valamint cinket, rezet, C-vitamint és E-vitamint, amelyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Részletes termékleírás

A haj a szőrtüszők alapjánál levő dermális papilla aktivitása alapján meghatározott növekedési ciklus szerint keletkezik, hullik ki és nő újra. A dermális papilla a vér által szállított tápanyagokat a haj növekedéséhez szükséges energiává alakítja.

Naponta általában körülbelül 80-100 hajszál hullik ki, és ezeket újonnan nőtt hajszálak helyettesítik. Ha több mint 100 hajszál hullik ki, és nem nő helyettük új, hatékony kezelésre van szükség.

 

Mikor lehet a Biogenina®-t tartalmazó Tricovel® hasznos?

Amikor a haj fénytelen, vékony, gyenge vagy törékeny, mivel ezek a problémák gyakran a hajvesztés hírnökei.

 

Innováció a Biogenina®-t tartalmazó Tricovel®-ben és annak hatékonysága

Ez egy nyújtott hatóanyagleadási technológiát alkalmazó étrend-kiegészítő készítmény a haj normál állapotának fenntartásához. A terméket a Giuliani, egy 1889-ben alapított nagy olasz gyógyszervállalat Hajhullás Elleni Kutatási Részlege fejlesztette ki. 

A Tricovel® tabletta Biogenina®-t tartalmaz, egy exkluzív és innovatív vegyületet, valamint gazdag mikro-tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban.

A Tricovel® kifejlesztése során a legmodernebb hajgyógyászati kutatások eredményeit vették alapul, összetételének hatékonyságát pedig bőrgyógyászok ellenőrzése mellett lefolytatott klinikai vizsgálatokban tesztelték, melyekben a résztvevő nőket és férfiakat 2 hónapig kezelték.

 

Összetevők

  • Biogenina®, melynek összetevői a poliamin, a kálcium-pantotenát és a biotin (50 µg). A biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához
  • C-vitamin (90 mg), E-vitamin (15 mg), cink (7,5 mg) és réz (1,2 mg), amelyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához is.
  • B6-vitamin (2 mg), amely ugyanúgy, mint a biotin, az E-vitamin és a réz, részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban.
  • Metionin (300 mg) melyet a szervezetünk nem képes előállítani, így csak az étrendünkkel tudjuk bevinni.
  • Folsav (200 µg)

 

Nyújtott hatóanyagleadási technológia

Ennek, a gyógyszeriparban kifejlesztett technológiának köszönhetően a Biogenina®-t tartalmazó Tricovel® napi egyszeri bevétele elég a hatóanyagok állandó, és elnyújtott felszabadulásának (körülbelül 8-12 óra tartamú) biztosítására.

 

Alkalmazási utasítás

Napi egy tabletta, lehetőleg reggelinél.

A tablettát egészben kell lenyelni, rágás, széttörés vagy szétzúzás nélkül.

Mesterséges színezéket nem tartalmaz.

 

Csomagolás

30 nyújtott hatóanyagleadású tabletta

Nettó tömeg: 23,1 g

 

Figyelmeztetés

Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. 3 évesnél fiatalabb gyermekek elől elzárva tartandó. A Tricovel® tabletta étrendkiegészítő. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására, megelőzésére.

 

Ne használja, ha egy vagy több összetevőre allergiás.

Gyomorégés lehetséges. Ha terhes vagy szoptat, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen orvosával.

 

Forgalmazó: Exeltis Magyarország Kft., 1011 Budapest, Fő utca 14-18.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is