Új jelszó kérése


Flavon Max Plus növényi színanyag koncentrátum 240g

Flavon Max Plus növényi színanyag koncentrátum 240g
16 097 Ft
Ingyenes szállítás:

Ingyenes kiszállítás!

Komoly igénybevételnek kitett felnőtt emberek számára hoztunk létre, akiknek életvitelüknél fogva kiemelten fontos a folyamatos antioxidáns-pótlás. Egy havi adag.

 • A megélt napi stressz, a nem megfelelő táplálkozás túlzott jelenléte egyre inkább probléma. Ezek együttes következményeként esetenként kóros mértékben felszaporodhatnak szervezetünkben a reaktív szabadgyök molekulák. . Tovább súlyosbíthatja a helyzetet a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, az indokolatlan gyógyszerfogyasztás, a levegő, a víz és a talajok szennyezettsége is.

  A szervezet megfelelő antioxidáns ellátása nagyon fontos, amiben a táplálkozásnak, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmi anyagok bejuttatásának szerepe igen jelentős, ezért tartalmaz termékünk céklát, homoktövist, fekete áfonyát, fekete ribizlit, gránátalmát és kékszőlőt. Ezek a növények antioxidáns hatásúak.

  A Flavon max Plus+ részét képezheti a változatos étrendnek, mivel jól megválasztott, tudatosan összeállított, komplex, minőségi, természetes étrend-kiegészítő.

  - A Flavon max Plus+ fogyasztása kimondottan ajánlott azok számára, akik komoly szellemi vagy fizikai megterhelésnek, stresszeknek vannak kitéve.

  - Akik rendszertelenül, egysíkúan, nem elég változatosan étkeznek.

  - Javasoljuk a Flavon max Plus+ fogyasztását mindazoknak, akik kiemelt figyelmet szentelnek egészségüknek, szervezetük állapotának.

  Tartósítószert nem tartalmaz!

  Napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 adagolókanálnyit kell elszopogatni belőle. Az adagolókanalakat termékeinkhez csomagoljuk. Egy havi adag.

  OÉTI notifikációs szám: 10028/2011
 • Vonalkód 
  5999881949254
  Vonalkód
  5999881949254
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114376