16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Akció 37%

Ferulant kapszula férfiaknak 60 db

Ferulant készítmény a férfi megtermékenyítő képesség támogatására, a spermakép javító hatására szolgál babavárás esetén.

Listaár: 9 590 Ft
6 025 Ft
Megtakarítás: 3 565 Ft (37%)
25114475
Nincs készleten

Ferulant készítmény a férfi megtermékenyítő képesség támogatására, a spermakép javító hatására szolgál babavárás esetén.

A terméket elsősorban olyan férfiaknak javasoljuk, akik tudatosan készülnek a gyermekvállalásra és már régóta próbálkoznak a gyermeknemzéssel, ám erre valamilyen (nem szervi eredetű problémára visszavezethető) oknál fogva nem került sor.

Tudta?

Már 1968-ban is kutatták a férfiakat. Akkor egy egészséges magyar férfinak 73 millió/ml volt az átlagos ondósejt száma. Ma már csak 31 millió/ml, vagyis kevesebb, mint a fele.

Amennyiben a spermiumszám 20 millió/ml alá esik, nehezített fogamzásról beszhetünk. Ilyen esetekben érdemes elkezdeni a Ferulant szedését.

A Ferulant kizárólag természetes összetevőkből álló, a hormonrendszer harmonizálására ajánlott, gyógyhatású készítmény.

A Ferulant szedésével javuló spermakép érhető el, akár már három hónap alatt. Elősegíti az egészséges, mozgékony spermiumok számának növekedését.

 A Ferulant a következő hatóanyagokat tartalmazza:

 • Ferulasav, egy antioxidáns, amely a Dong Quai kivonatában található, szintén növeli a sperma minőségét.
 • L-Carnitine, egy aminosav, amely bizonyított fontos az aktív és egészséges spermiumok termelődéséhez
 • C- és E-vitamin, a zöld tea antioxidánsai szelénnel: növelik a szaporító szervrendszer egészségét, azáltal, hogy megvédi a veszélyes szabadgyökök támadásától.
 • Cink, B6- és B12-vitamin: fontos tápanyagok a szaporító szervrendszer számára, a jó hormon homeosztázishoz, a spermium fejlődéséhez és mozgékonyságukhoz.
 • Legfontosabb összetevője a Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) kivonata.

A spermiumok 70-72 nap alatt újulnak meg, így legalább 3 hónapig ajánlott a Ferulant szedése.

Milyen kutatások/tesztek bizonyítják a termék hatékonyságát?

Egy dr. Czeizel Endre orvosgenetikus irányításával végzett 1968-as kutatás szerint  73 millió/ml az egészséges magyar férfiak átlagos ondósejt száma. Ma ez már csak 31 millió/ml, vagyis kevesebb, mint a fele. Amennyiben a spermiumszám 20 millió/ml alá esik, nehezített fogamzásról beszélhetünk.

Az 2010-es években - szintén dr. Czeizel Endre vezetésével - a  Pharmaforte Kft. Ferulant  nevű gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményt vizsgálták a férfi megtermékenyítő-képességre gyakorolt hatását illetően. A kísérletben 100 férfi vett részt, akinek spermiumait a kísérlet kezdetén, 3 hónap Ferulant szedése után, illetve 6 hónapos kúra után vizsgálták meg. A klinikai vizsgálat során a csökkent spermaszámú betegek többségénél szignifikáns spermaszám- és spermaminőség-javulást tapasztaltak, akárcsak az amerikai klinikai kísérletben, amit pár évvel ezelőtt végeztek a Stanford University kutatói. Előfordult, hogy két és félszeres spermium szám növekedés, illetve olyan is, hogy egy kritikusan alacsony értékről olyan szintre növelte a sperium számot, hogy alkalmas lett lombikbaba programban való alkalmazásra.

A Ferulant alkalmazása a klinikai vizsgálatok során 51%-kal növelte a spermiumok számát és 37%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat. Fogamzást elősegítő hatását a Stanford University Medical School (USA) orvoskutatói meddő párok esetében igazolták, több mint 30%-uknál következett be terhesség a 6 hónapos kúra alatt. A legújabb, Magyarországon több mint 100 férfi alanyon elvégzett kísérleti kezelés alapján a nem genetikai okokból meddő férfiaknál a spermiumok minőségének javulása még szembetűnőbb.

(Hivatkozás: Horvath MM, Czeizel AE, Orv. Hetil., (2012), 153, 1787-1792.)

Tudta?
Elképzelhető, hogy egy férfi másodpercenként akár 1500 spermiumot is képes termelni, ám hónapokig is eltarthat, amire ezek termékenyek lesznek. Ez a termelődéstől a megtermékenyítő készség kialakulásáig terjedő ciklus körülbelül két és fél, három hónapig tart. Az egészséges spermiumok termelődését fokozni lehet rendszeres testmozgással, a stressz csökkentésével, egészséges táplálkozással és speciálisan férfiaknak kifejlesztett vitaminok fogyasztásával - ilyen a Ferulant is.

Mi növelheti a férfi meddőség kockázatát?

 Az életmód által okozott egészségkárosodás, ami a spermiumok alacsony számát is okozhatja, ásványi anyag hiányt, vitaminhiányt, állóképesség romlást stb. is okozhat. Egy túlhajszolt szervezetnél kell elérni, hogy ismét normál állapotú legyen, és hogy egészséges spermiumokat tudjon termelni. Tehát, ha továbbra is fennállnak azon okok, melyek ezen helyzet kialakulásához vezettek, akkor is nő a spermiumszám, de csak csekély mértékben. A Ferulant - mivel nem hormontartalmú, teljesen természetes készítmény - segíti helyreállítani a férfi szervezet egyensúlyát.

 A spermiumok mennyisége és minősége tehát szoros összefüggésben van a férfiak egészségével és életvitelével. A következő okok szinte biztosan csökkenthetik a spermiumok mennyiségét és minőségét:

 • alkohol
 • drogok
 • dohányzás
 • környezeti ártalmak
 • egészségügyi problémák
 • gyógyszerek
 • sugárkezelés, vagy kemoterápia
 • életmód, étrend
 • életkor
 Javaslatok

Javasolt napi adag felnőtteknek: 3*1 kapszula

60 kapszula/doboz

A kúra alatt javasolt a megfelelő életmód és táplálkozás betartása, mivel ez jelentős hatással van megtermékenyítő képességre (drog, alkohol mellőzése). A készítmény Angelica sinensis (angyalgyökér) komponense fokozhatja a fény iránti érzékenységet, különösen a világos bőrű személyeknél. A fényre érzékeny személyek kerüljék a hosszas tartózkodást napon és a szolárium használatát. A készítmény hatóanyagaival illetve segédanyagaival szembeni túlérzékenység esetén a készítményt nem szabad alkalmazni.

Ne szedje, ha vérzési rendellenességben szenved, ha véralvadásgátlót szed! Ne szedje együtt clomifen-nel (pl. Clostylbegyt tablettával) és más hormon tartalmú készítménnyel!

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is