Új jelszó kérése


ORVOSI ZSÁLYA LEVÉL /JUVAPHARMA/ 40 g

ORVOSI ZSÁLYA LEVÉL /JUVAPHARMA/ 40 g
287 Ft
A Juvapharma orvosi zsálya levél tea gyulladás- és izzadáscsökkentő hatással rendelkezik.
 • A Juvapharma orvosi zsálya levél tea gyulladás- és izzadáscsökkentő hatással rendelkezik. Ismeretes a verejtékképződést szabályozó hatása is. Ajánlják fogínygyulladás, száj- és garatnyálkahártya-gyulladása elleni öblögető szerként. A Juvapharma orvosi zsálya levél tea légzőszervi megbetegedésekre az egyik legjobb gyógynövény.Belsőleg történő használata felfúvódás, emésztési zavarok kezelésére ajánlott. Étkezések előtt történő fogyasztásával a teltségérzettel járó emésztési panaszok megelőzésére alkalamas lehet .

  Felhasználás:

  Tea: Forrázzunk le 1 csésze forrásban lévő vízzel 2 teáskanálnyi szárított vagy friss zsályalevelet, majd 10 perc állás után szűrjük le. Naponta 2-3 csészényit érdemes belőle fogyasztani. Kihűlve gargarizáló oldatként is alkalmazható, a száj-, a fogíny- és toroknyálkahártya gyulladásának kezelésére.

  Napi adagja: 6 gramm

  A zsályaadagot nem szabad túllépni. A magas tujon-tartalom miatt az illóolaj hosszan tartó használata nem javasolt. Szoptatós anyukák, állapotos nők és alacsony vérnyomásúaknak a zsályatea fogyasztás nem ajánlott.
 • Vonalkód 
  5999882307176
  Vonalkód
  5999882307176
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25008295