Új jelszó kérése


MIRA GYÓGYVÍZ BABY 700 ml

MIRA GYÓGYVÍZ BABY 700 ml
345 Ft
Ásványi anyag összetétele hasonlít a Mira glaubersós gyógyvízhez, mintegy fele összetételű sótartalommal.
 • Alkalmazási területe:
  Gyomorrontásban és székrekedésben 3 hónapos kortól.

  Milyen esetekben alkalmazunk hashajtó szereket a gyermekgyógyászatban?
  Székrekedés.
  Gyomorhurut, valamint a bélhurut enyhébb formái: vírusos, baktériumos fertőzések romlott, fertőzött étel és italfogyasztás
  mérgező anyagot is tartalmazó étel, pl. gomba és más mérgező anyagok, szennyezett ételek (nehézfémek: ólom, réz, …stb.) fogyasztása esetén.
  helytelen táplálkozásból eredő gyomor és bélproblémák (székelési zavar, felfúvódás, ...stb.)

  Főbb oldott alkotóelemek:
  Magnézium (Mg2+): 276 mg/l
  Nátrium (Na+): 2340 mg/l
  Kalcium (Ca2+): 160 mg/l
  Hidrogénkarbonát (HCO3): 805 mg/l
  Szulfát (SO42-): 4800 mg/l
  Klorid (Cl-): 816 mg/l
  Összes alkotóelem: 9222 mg/l

  Általános szabály, hogy az egyéb orvosi kezelések előtt, mindig a béltartalom gyors kiürítését kell elvégezni. A Mira Baby egyszeri nagyobb adagban történő beadásával ez a cél könnyen elérhető. Sőt nehézfém-mérgezések esetében a gyógyvíz redukciós terméke a kénhidrogén azokat képes nagy hatásfokkal közömbösíteni. A Mira Baby viszonylag enyhe hashajtó (adagtól is függő) béltisztító hatással. Átmossa a bélcsatornát, leoldja a nyálkahártyáról a gyulladásos váladékot, eltávolítja a hurutokat okozó baktériumot, vírust, s ezek bomlástermékeit és a széklettel együtt kiüríti.

  Adagolás:
  Kortól függően 0,5-1,5 dl Mira Baby gyógyvíz fogyasztása javasolt.A keserű íz szükség esetén bármely kedvenc folyadék (tea, szörp, gyümölcslé) hozzáadásával enyhíthető. A Mira Baby gyógyvízről elmondható, hogy huzamos ideig tartó felhasználáskor sem jön létre hozzászokás, vagy függőségi állapot.

  Nem használható:
  Ismeretlen eredetű hasi fájdalom, bélelzáródás, gyulladásos bélbetegségek, vérzések, székletimpactáció, savhiány és jelentős folyadékvesztés esetén.

  A Mira Baby gyógyvíz azonban nemcsak a gyermekeknél, hanem analóg módon idős és aggkorban is eredményesen alkalmazható, sőt itt az olyan gyakori időskori betegségek megelőzését és gyógyítását is segíti, mint a máj-, cukorbetegség, reuma, ...stb. A belekben felszabaduló kénhidrogén ugyanis részben felszívódik, és előnyösen befolyásolja a kénanyagcserét. További felhasználási területei a Mira glaubersós gyógyvíznél leírt esetekben, azonos módon alkalmazva.
 • Vonalkód 
  5997263711246
  Vonalkód
  5997263711246
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25004028