16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

ALVEOLA ALOE VERA EREDETI ITAL ROSTOS 1000 ML

5 171 Ft
25005877
+

Az Aloe Vera Ital frissítő, kellemes ízű, mely az Aloe Vera Barbadensis Miller növény friss leveleiből, szigorú minőségi előírások alapján készül. Így az ital megőrzi mindazon tápanyagokat, amelyet az élő Aloe növény a természetben tartalmaz, melyek a következők: poliszaharidok, ásványi anyagok, vitaminok, valamint számos enzim és aminosav.

100%-ban stabilizált formula

A gyártás során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az eredeti Aloe Vera Barbadensis növényben található értékes összetevők az italban is azonos arányban megtalálhatóak lehessenek. A stabilizálás során az Aloe Vera-ból kinyert gélt hirtelen felmelegítve, majd lehűtve egy olyan formulát kapunk, mely mentes minden a szervezet számára nem szükséges anyagtól, ugyanakkor a leggazdagabb formában tartalmazza mindazon összetevőket, melyekre szükségünk van.

Miért válaszd egészségmegőrzésedhez az Eredeti Aloe Vera rostos italt:

  • Rendszeres fogyasztásával számtalan a szervezet számára fontos vitaminhoz, ásványi anyaghoz, nyomelemhez juthat a szervezeted
  • Fogyasztásával bőröd, hajad, körmöd szép megjelenéséért is tehetsz
  • Támogatja az immunrendszered működését az év minden szakaszában
  • Te, családod és gyermekeid is fogyaszthatják
  • Hatékonyan egészíti ki a mindennapos táplálkozásod
  • 1 literes kiszerelésével egy egész hónapnyi adagot biztosít

 

Legfontosabb vitaminok, melyeket az Aloe Vera Barbadensis növényben megtalálsz:

A-vitamin (karotin): a bőr egyik legfontosabb vitaminja. Megléte segít az egészséges bőrszerkezet fenntartásában, hiánya a bőr feltöredezéséhez vezet

B1-vitamin (tiamin): fontos szerepet tölt be a sejtanyagcsere folyamatokban, ezáltal az egészséges sejtképzésben. A szénhidrátok energiává alakításában vesz rész.

B2 (riboflavin): előnyösen hat a szövetek képzésére, a köröm és haj növekedésére.

B3 (Niacin): a megfelelő anyagcsere folyamatok működéséhez nélkülözhetetlen. Segít a zsírsavszintézisben és a glükóz lebontásában. Hozzájárul az emésztőrendszer és idegrendszer megfelelő működéséhez

B6 (piridoxin): kulcsszerepet játszik a fehérje-, zsír- és szénhidrát anyagcserében. Fontos szerepe van a vörös vérsejtek képzésében, az ideg és immunrendszer megfelelő működésében.

B9 (folsav): Segít a zsírsavak emulgeálásában és akadályozza a koleszterin lerakódását az érfalakban. Fenntartja az érrendszer egészségét és csökkenti az érelmeszesedés esélyét. Fenntartja a bőr és haj egészségét. Hozzájárul a csontvelő normális fejlődéséhez és a megfelelő idegrendszeri folyamatokhoz.

B12 (cianokobalamin): A DNS és RNS szintézis társenzimje. Nélkülözhetetlen a sejtek növekedéséhez és a vörösvérsejtek képzéséhez.

C-vitamin (aszkorbinsav): az immunrendszer egyik legfontosabb vitaminja. A bőr rugalmasságáért felelős kollagénrostok képzéséhez elengedhetetlen. Fontos antioxidáns. Gyorsítja a bőr, fogíny és csontok fejlődését. Segíti a sérül bőr mihamarabbi regenerációját. A szervezet képtelen az előállítására, így külsőleges bevitele szükséges.

E-vitamin (tokoferol): a legerősebb antioxidánsként számon tartott vitamin.  Segít a szabadgyökök megkötésében és a sejteket érő oxidatív stressz csökkentésében. Védi a szív koszorú ereit, jótékonyan hat az agy működésére.

 

Ásványi anyagok, melyekkel az Aloe Vera Barbadensis növény támogatja szervezeted megfelelő működését

Kálcium és foszfor: segítik a csontszövetek fejlődését

Kálium: nélkülözhetetlen az ingerület átvivő szövetekhez úgy, mint ideg vagy izomszövet. Esszenciális a megfelelő sav-bázis fenntartásához

Vas: létfontosságú nyomelem a szervezet működéséhez. Az oxigén sejtekhez szállításában és a vérképzésben tölt be nélkülözhetetlen szerepet. A szervezet nem képes az előállítására, így kívülről kell bejuttatni.

Mangán és magnézium: segítik az izmok és központi idegrendszer működését. Részt vesznek a csontok és fogak egészségének a megőrzésében.

Réz: fontos mikroelem a vérképzéshez és a központi idegrendszer megfelelő működéséhez. Nélkülözhetetlen a kötőszövetek képzéséhez.

Króm: különösen fontos nyomelem a vér cukor és koleszterin szintjének a szabályozásához. A szervezet nem állítja elő, így a mindennapos étrenddel kell azt bevinni.

Cink: a sejthártya, vagy sejtmembrán épségének a megőrzésében vesz részt. Kiemelten fontos az anyagcsere folyamatok helyes lezajlásához.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Ajánlott termékek