Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Fedezd fel a legújabb szépségtitkokat a Nature Box gránátalmás termékeivel

2019-07-12

Nature Box haj-és testápolási termékcsalád 100%-osan hidegen préselt olajokkal a természetesen szép hajért & bőrért. Tapasztald meg a természet legtisztább esszenciáit, melyek mélyen táplálják a hajat és a bőrt a természetes szépségért.

Kattints a képre és nézd meg a terméket!

A vegán, szilikonmentes, parabénmentes és mesterséges színezékektől mentes formula részben újrahasznosított csomagolásban foglal helyet, és globális fenntarthatósági projektekkel igyekszik csökkenteni az ökológiai lábnyomot. Fedezd fel a belülről fakadó szépséget és élvezd a #NatureBoxBeauty kincseit!

Miért jó a hidegen préselt olaj?

A hidegen sajtolás során nem alkalmaznak külső hőt, így a gyengéd procedúra nem változtatja meg vagy nem eredményez sérülést az olajokban, vitaminokban és antioxidánsokban, így megőrzi azok hatékonyságátAz olajok megőrzik természetes színüket és illatukat, így a hidegen préselt olajokban megtalálhatók a különféle tápanyagok, antioxidánsok, egészséges zsírsavak és olyan vitaminok is, mint az A-, B-, C- és E-vitamin, így a Nature Box formulák finom, ragadásmentes réteget képeznek és hidratálják, táplálják a hajat és a bőrt.

Kattints a képre és nézd meg a termékkínálatunkat!

A Nature Box most elhozza neked a legújabb szépségtitkot, ami nem más, mint a gránátalma és annak jótékony hatásai! A gránátalma termésének rengeteg magja miatt a szerelem és a termékenység ősi jelképeként, Aphrodité gyümölcseként ismert. Az értékes vitaminok és antioxidánsok a gránátalmaolajjal együtt segítik a hajszín védelmét és a száraz bőr táplálását és hidratálását.

A szépségpozitivitás egy hozzáállás, mellyel egy gyönyörűbb világot teremthetünk és mellyel Te is gyönyörűbb lehetsz. Pozitívnak lenni és pozitív dolgokat csinálni, mint például vegán ételeket enni, jógázni, barátokkal lenni az, ami segít abban, hogy egy gyönyörűbb világot teremtsünk.

 

Kattints a képre és nézd meg a termékkínálatunkat!

 

Kattints a képre és nézd meg a termékkínálatunkat!

Fotó: Internetpatika, Forrás: Nature Box

Promóció