Új jelszó kérése


GYOMORERŐSÍTŐ KÍNAI TEA FILTERES 100 g

GYOMORERŐSÍTŐ KÍNAI TEA FILTERES 100 g
1 221 Ft
Rendszeres használatával megszüntethetőek az emésztési problémák, felfúvódás és a gyomorfájdalmak.
 • Távol-keleti gyógyítók szerint a krónikus gyomorbetegségek 70%-ának kialakulása a rendszeres és helyesen megválasztott étrenddel megelőzhető. A válogatott gyógynövényekből készült tea jellegzetes tulajdonsága, hogy a gyomor nyálkahártyáján bevonatot képez, így hosszú ideig védi annak falát.

  Rendszeres fogyasztásával javítható az emésztés, megszüntethetők a különböző okokból eredő gyomorfájdalmak, a felfúvódás, a gyomorsav-túltengés, s ennek révén egyszersmind számos krónikus gyomorbetegség kialakulása is megelőzhető. Alkalmas gyomorfekély és krónikus gyomorhurut kiegészítő terápiájára. Méregteleníti a májat. Segít a jó közérzet megőrzésében - különösen hosszabb légi vagy tengeri út során -, illetve enyhíti a fáradtságot és az idegességet.
  "A kis tüzet egy pohár víz is eloltja."  Felhasználási javaslat: naponta egy teafiltert 2dl vízzel leforrázunk, majd 5 percig állni hagyjuk. Ha a filtert nem hagyjuk kiszáradni, akkor még kétszer leforrázhatjuk. A teát lehetőleg evés után fogyasszuk. Súlyosabb esetekben ajánlatos egy-két hónapos kúrát tartani.
 • Vonalkód 
  6902703130210
  Vonalkód
  6902703130210
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25009432