16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

Colpo Cleaner Plusz Multi (laktóz pezsgőtabletta + irrigátor) 1db

2 920 Ft
25013241
Nincs készleten

Alkalmazása:
A hüvely egészségének megtartásához, valamint hüvelyi folyás, gyulladás megelőzésére és hüvelyben alkalmazott készítmények (antibiotikumok, fogamzásgátlók, hüvelyi fertőtlenítőszerek) használata utáni természetes állapot visszaállításához ajánljuk.

Azonnal optimális savas állapotot hoz létre és azt enyhébb károsító hatások ellenére is fenntartja. A pezsgőtabletta tejcukor (laktóz) tartalma a „házőrző” Lactobacillus számára tápanyag (a leggyakoribb kórokozóknak viszont nem)! Áldott állapotban, gyermekágyban és műtét utáni használatáról kérdezze meg orvosát. Amikor a hüvelygyulladás már nagyon elhatalmasodott, a kúrát a Colpo-Cleaner Jód tablettával célszerű kezdeni, – ez minden helyi kórokozót kiírt, majd a Colpo-Cleaner Laktózzal folytatni.

Használata erős hüvelyi folyás esetén: naponta 2-3-szor, megelőzésre és tisztálkodásra: naponta - kétnaponta 1-szer ajánlott.

Az oldat készítése:
1. Töltse test hőmérsékletű tiszta ivóvízzel a Colpo-Cleaner Plusz Intim Zuhany flakonját! A víz hőmérsékletét ellenőrizze úgy, hogy a tartályt az ajkához érinti!
2. Tegyen bele egy darab Colpo-Cleaner Laktóz pezsgőtablettát!
3. Várjon, amíg a tabletta feloldódik!
4. Csavarja fel a kezelőcsövet a tartályra!
5. Végezze el a hüvelyöblítést!

Kádban, zuhanytálban, bidén, WC csészén laza izmok mellett könnyen tudja használni. Összenyomás közben finoman fogassa félkörbe a tartályt. Az Intim Zuhany használata nem fájhat! Egy eszközt csak egy személy használjon!

A Colpo-Cleaner Plusz Intim Zuhany tisztítása:
Használat után az eszközt belül és kívül, tiszta vízzel öblítse ki. A vízzel teletöltött tartályba tegyen fertőtlenítő szert( pl: 1/4 tabletta Colpo-Cleaner Jódot) és állítsa bele a kezelőcsövet. Hagyja hatni a fertőtlenítőt egy órán át, majd az eszközt kívül – belül alaposan öblítse le, hagyja megszáradni. Száraz helyen tárolja!

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is