Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

DABUR FOGKRÉM EREDETI 65 ml

1 153 Ft
25002660
+

A fogkrém fluort nem tartalmaz, viszont a természetes anyagok és a 19 gyógynövény biztosítja a fogíny ápolását, gyulladásoktól való megóvását, a fogkő eltávolítását és biztosítja a friss leheletet.

Tartósítószert és mesterséges színező, illetve ízesítő anyagokat nem tartalmaz. Természetes kalciumot tartalmaz, amely a dús habképződés következtében jól tisztítja a fogakat, egészen a fogínyig. A Neem olaj fertőtlenítő hatású és megfelelő fogkefehasználattal teljesen eltávolítható a fogkő. A fogkrém természetes alapanyagai kiválóan alkalmasak a különböző fogínybetegségek pl. fogínygyulladás és -vérzés megelőzésére és kezelésére. A fluormentes fogkrémet kisgyermekek és fluorra érzékenyek is használhatják.

Összetétel:

Kalcium – karbonát, Di Calcium Phospate, Glycerine Sodium Lauril Sulphate, Gum Carragheenan, Sodium Saccharine, Sodium Silicate, Herbal extract, 19 gyógynövény, Clorophylline, gyógynövény ízesítő, Cocodiethanolamide és víz.

Javallatok:

•fogínyvérzés, gyulladás megszüntetésére illetve megelőzésére,
•fluor allergia esetén,
•vegetáriánusok részére is ajánlott.
Felhasználási javaslat:

Naponta legalább kétszer használja a DABUR Herbál fogkrémet étkezés után.