16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Anatómiai Lábpihentető Párnaszett (nagy méret) 1 szett

16 990 Ft
25127121
Nincs készleten

A huzat anyaga 95%-ban nyers színű festetlen pamut, ezáltal bőrbarát, és 5% elasztán, mely a rugalmasságot adja.

A szett két különálló párnát tartalmaz. Az egyik párna a bokát, a másik a térdhajlatot támasztja alá.

A pihentetés ideje alatt nem nyomja a lábszár ereit, így azokban a vér szabadon áramolhat. Emellett előnye, hogy egy magas férfi és egy alacsonyabb hölgy, vagy akár gyermek is maximális kényelem mellet használhatja, hiszen a két párna távolsága egymáshoz képest állítható, így hosszanti méretét személyre szabhatja.

Első alkalommal 5 perc használati időt javaslunk, melyet naponta növelhetünk további 2-3 perccel, legfeljebb 20 perces időtartamra. Ha használat közben tornázatjuk is lábszárunk izmait lábfejünk körkörös mozgatásával, még többet tehetünk ereink egészségéért.

A párnát jó szívvel ajánljuk visszérbetegségben szenvedőknek, kismamáknak, álló- és ülőmunkát végzőknek, sportolóknak, műtét utáni rehabilitációban résztvevőknek, illetve azon kedves Érdeklődőknek, akik szeretnék lábuk egészségét megőrizi.

 

Használati útmutató:

Helyezkedjünk el az ágyon vagy kanapén kényelmesen, félfekvő helyzetben. Helyezzük az alacsonyabb-hosszabb párnát a combok alá úgy, hogy a párna legmagasabb része a térdhajlatok alá kerüljön, (illetve oda, ahol az alátámasztást a legkényelmesebbnek ítéljük), a magasabb-rövidebb párnát pedig tegyük a bokák alá. A párnák egymás közti távolságát, illetve a magasabb (bokákat alátámasztó) párna irányát alapvetően egyedi igényünk, komfortérzetünk szerint állítsuk be. Törekedjünk rá, hogy a térdhajlat ne feszüljön.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is