16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

Reparex őszülést gátló hajtonik nőknek 125ml

11 965 Ft
25125385
Nincs készleten

Azoknak, akik szeretnének megszabadulni ősz hajszálaiktól, és szeretnék visszanyerni eredeti hajszínüket.

• Nők és férfiak egyaránt használhatják, ráadásul a férfiaknak kifejlesztett változat a szakállban, szemöldökben rejlő ősz szálakat is eltüntetik, és visszaadják azok eredeti színét.
• Kismamák is nyugodtan használhatják, mivel egyáltalán nem veszélyezteti a babát.
• Allergiások és érzékeny bőrűek is alkalmazhatják, mivel kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, belülről hat, nem kívülről
• Teljesen ősz hajúak és pár ősz hajszállal rendelkezők is használhatják, a hatás tekintetében nincs különbség.


Miért érdemes a Reparexhajtonikot használni?

A Reparex őszülés gátló hajtonikkal természetes módon kaphatja vissza eredeti hajszínét pár héten belül.

• Könnyedén használhatja otthon mindössze napi 2-3 perc alatt.
• Eleinte naponta kell alkalmazni, azonban amint a tonik kifejtette hatását és visszaállította haja eredeti színét, annak megtartása csupán heti rendszerességű használatot igényel.
• Az őszülés gátló fokozatosan fejti ki hatását, így az eredeti hajszín visszaállítása is lépésről lépésre történik. Amennyiben abbahagyja a készítmény használatát, akkor is fokozatosan jelennek meg újra az ősz hajszálak.
• Egyáltalán nem károsítja a hajszálakat, sőt korpásodásra is kitűnő megoldást jelent baktériumölő hatásának köszönhetően.
• Nem kell többé drága hajfestékekre költenie, és időt pazarolnia a hajfestésre.
• Garantáltan nem okoz semmilyen allergiás tünetet.

Első alkalommal legalább 2 doboz vásárlását és használatát javasoljuk, hogy biztosan látványos legyen a hatás!

HOGYAN MŰKÖDIK A REPAREX ŐSZÜLÉS GÁTLÓ HAJTONIK?

A REPAREX egy olyan hajtonik, mely egy természetes enzim segítségével átveszi a hajgyökér körüli sejtek feladatát, kivonja a melaninból az oxigént, melynek eredményeképpen a pigment megbarnulását, megfeketedését okozza. Így a haj visszanyeri eredeti színét. A hajfestékkel ellentétben ez a szer belülről hat, nem kívülről. Folyamatos használatával és az előírt adagolással a haj folyamatosan nyeri vissza eredeti színét,nem úgy, mint a festékek alkalmazása során, hanem lassan és egyenletesen alakul át.
Természetesen nem mindörökre, mert a REPAREX nem képes feltámasztani a sejteket, csak helyettesíti azokat. De folyamatos adagolással a helyettesítés tökéletessé válik.
A REPAREX csak az eredeti természetes hajszínt képes visszaadni.
Ha a REPAREXET rendszeresen használjuk, nem jelennek meg az ősz hajszálak a hajgyökereknél. A termék használata nem zárja ki a hajfestékek, henna alkalmazását, és fordítva, a hajfesték, henna alkalmazása nem zárja ki a REPAREX termék használatát.
Ha a REPAREX készítmény használatát leállítjuk, nem jelenik meg az ősz szakasz a hajszálak gyökerénél, hanem a hajszál teljes hosszában kezd halványodni és folyamatosan őszülni. Ez a folyamat három-hat hónapot vesz igénybe.


A kezelések menete:
1. A REPAREX készítményt adagoljuk kis mennyiségben a fejbőrre, közvetlen a hajgyökerekhez(használjunk gumikesztyűt!), ahol ujjheggyel masszírozzuk a fejbőrbe, mint egy hajtonikot. Kerüljük az egyenlőtlen, koncentrált adagolást, mert vörös árnyalat jelenhet meg, ami azonban hajmosással eltávolítható, és a terméket lehet tovább használni. Ezért a készítmény használatával ne siessünk, legyünk türelmesek!

2. Ne használja a készítményt közvetlen lefekvés előtt! Nyomot hagyhat az ágyneműn. A készítményt használja legalább egy órával a lefekvés előtt, vagy szárítsa meg az ápolt haját hajszárítóval.
3. A készítmény hatása 1 – 3 hét után látható. Eredetileg mélyfekete hajú személyeknél, vagy olyan esetekben, amikor az őszülés régóta fennáll, vagy albínó esetében ez az idő hosszabb lehet. Kérjük a türelmüket. Megéri!

4. Adagoljuk a terméket eleinte minden nap egyszer, kb. 2-3 hétig, majd hetente egyszer (legjobb hajmosás után a nyirkos hajra alkalmazni, majd hajszárítóval megszárítani)

5. Egy flakon (125 ml) az első időszakban kitart 2-3 hétig, későbbiekben elegendő lesz 1-2 hónapra, természetesen az adagolástól és a haj sűrűségétől függően.

6. Javasoljuk, hogy a terméket tárolja sötét helyen, mivel az erős fény fotóreakciót okoz, ami csökkentheti a termék hatékonyságát. Csak külsőleg alkalmazható! A termék gyermekektől elzárva tartandó!

MENNYI IDEIG ELEGENDŐ EGY FLAKON?
Egy flakon (125 ml) eleinte kitart 2-3 hétig, későbbiekben elegendő 1-2 hónapra, természetesen az adagolástól és a haj sűrűségétől is függ.

Összetétel: Víz, Laurilan, Glicerin, Ezüst acetátum, Biotin, Pantotén sav, Ricinus olaj, Rozmaring kivonat, Tengeri só, Alfa reduktáz, Parfum

BIZTONSÁGOS TERMÉK A REPAREX?

A REPAREX bevizsgált, biztonságos termék, egészségre teljesen ártalmatlan, kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, kellemes illatú termék.
A termék szabadalommal védett, mindenben megfelel a 2013. július 11-e óta érvényben levő kozmetikai termékekre vonatkozó új uniós szabályoknak.

A termék EU-Brüsszeli kozmetikai regisztrációs száma: 1468318

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is