Új jelszó kérése


NATURLAND FILTERES MÁJVÉDŐ TEAKEVERÉK 37 g

NATURLAND FILTERES MÁJVÉDŐ TEAKEVERÉK 37 g
1 181 Ft
Ön enyhe máj-, epe-, gyomor- és bélbántalmakat kezelhet orvosi felügyelet nélkül.
 • Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót!

  E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe máj-, epe-, gyomor- és bélbántalmakat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.

  Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!  Tulajdonság, hatás:

  Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását orvosi vizsgálat igazolja.

  A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb szakirodalmi jellemzői:

  * A máriatövis termés szilimarin típusú hatóanyagai májvédők.
  * Az igazi édesgyökér szaponin és flavonoid komponensei gyulladásgátló- és görcsoldó tulajdonságúak, valamint védőbevonatot képeznek a gyomornyálkahártyán.
  * A csalánlevél ásványi sókat és klorofillt tartalmaz, az utóbbi gyulladáscsökkentő és hámosító hatással rendelkezik.
  * Az orvosi ziliz levél magas nyálkatartalma révén a gyomor-bélrendszerben védőbevonatot képez.
  * A közönséges párlófű virágos hajtás cserzőanyagot és flavonoidokat tartalmaz, melyek az epehólyag és az epeutak gyulladásos megbetegedéseinek kezelésénél jótékony hatásúak.  Mik a Naturland Májvédő és Detoxikáló filteres teakeverék hatóanyagai?

  Hatóanyagai:

  0,6 g máriatövis termés (Silybi mariani fructus), 0,15 g igazi édesgyökér (Liquiritiae radix), 0,15 g csalánlevél (Urticae folium), 0,15 g orvosi ziliz levél (Althaeae folium), 0,15 g közönséges párlófű virágos hajtás (Agrimoniae herba) / filter

  Hatást fokozó anyagok:

  0,075 g közönséges cickafark virágos hajtás (Millefolii herba), 0,075 g keserű édeskömény termés (Foeniculi amari fructus), 0,075 g katángkóró gyökér (Cichorii radix), 0,075 g gyermekláncfűgyökér (Taraxaci radix) / filter  Mit tartalmaz még a teakeverék?

  A teakeverék nem tartalmaz sem természetes, sem mesterséges segédanyagot.  Mikor alkalmazzuk a Naturland Májvédő és Detoxikáló filteres teakeveréket?

  Különböző eredetű máj-, epe-, gyomor- és bélbántalmak kezelésére. A májsejteket regeneráló hatása miatt alkalmas az alkoholizmus okozta májkárosodás gyógyszeres terápiájának kiegészítésére. Alkohol okozta májkárosodás kezelésénél akkor várható gyógyhatás, ha az alkoholfogyasztást abbahagyja.  Mikor nem szabad alkalmazni a Naturland Májvédő és Detoxikáló filteres teakeveréket?

  A készítmény bármely alkotórésze iránti egyéni túlérzékenység, valamint epehólyag-gyulladás, epekövesség vagy epevezeték elzáródás fennállásakor ne alkalmazza a teakeveréket!  Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt?

  Tudnia kell, hogy problémái milyen eredetűek.  Lehet-e a Naturland Májvédő és Detoxikáló filteres teakeveréket más gyógyszerekkel együtt alkalmazni?

  Igen, a teakeverék más gyógyszerekkel való együtt alkalmazását tiltó adatok jelenleg nem ismertek.  Várandósság és szoptatás ideje alatt alkalmazható-e a teakeverék?

  Ezen élethelyzetekben elvégzett vizsgálati adatok hiányában a teakeverék alkalmazása nem ajánlott.  Alkalmazhatják-e gyermekek a teakeveréket?

  Gyermekeknél végzett vizsgálati adatok hiányában csak 14 éves kor felett ajánlott a teakeverék alkalmazása.  Hogyan kell a Naturland Májvédő és Detoxikáló filteres teakeveréket alkalmazni?

  Egy filtertasak teakeveréket tegyünk egy csészényi (kb. 2,5 dl) forrásig melegített vízbe, majd lefedve 20-30 percig hagyjuk állni. Étkezés előtt vagy étkezés közben lehetőleg ízesítés nélkül fogyasszuk. Ajánlott adag felnőtteknek naponta 3-4 csészével.  Mire kell ügyelnie a Naturland Májvédő és Detoxikáló filteres teakeverék alkalmazása során?

  Gyermekek elől gondosan elzárandó!  Mennyi ideig alkalmazható a Naturland Májvédő és Detoxikáló filteres teakeverék?

  Kúraszerű alkalmazása 4-6 hétig javasolt. A kúra két hét szünet után megismételhető.  Milyen mellékhatásai lehetnek a Naturland Májvédő és Detoxikáló filteres teakeveréknek?

  Jelenleg nem ismert olyan adat, amely mellékhatásra utalna. Amennyiben Ön az alkalmazás ideje alatt olyan nem várt hatást észlel, ami a teakeverék alkalmazásának felfüggesztésével sem múlik el, keresse fel kezelőorvosát.  Hogyan kell tárolni a Naturland Májvédő és Detoxikáló filteres teakeveréket?

  Legfeljebb 25 °C-on, nedvességtől védve.  Mennyi ideig használható fel a Naturland Májvédő és Detoxikáló filteres teakeverék?

  A teakeveréket csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.

 • Vonalkód 
  5998794301296
  Vonalkód
  5998794301296
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25006070