16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

Új Diadermine Lift+ Superfiller és Lift+ Fátyolmaszkok

2019-03-27

Hialuronsavval és kollagénnel a fiatalos bőrért. Innovatív, fájdalommentes szépülés és védelem. Sokszor aggódunk amiatt, hogy milyen megoldásokat alkalmazzunk a kialakuló ráncok csökkentésére, és bár a hialuronsavas injekciós kúrák bizonyára eredményesek lehetnek, mindenképp érdemes kipróbálnunk a Diadermine Lift+ termékcsaládok által nyújtott fájdalommentes, instant megoldásokat is.

Sokszor aggódunk amiatt, hogy milyen megoldásokat alkalmazzunk a kialakuló ráncok csökkentésére, és bár a hialuronsavas injekciós kúrák bizonyára eredményesek lehetnek, mindenképp érdemes kipróbálnunk a Diadermine Lift+ termékcsaládok által nyújtott fájdalommentes, instant megoldásokat is.

Jól ismert aktív összetevők fátyolmaszkba rejtve

Bőrünk állapota sokat elárul rólunk. Senki nem bánná, ha bőre finomsága, feszessége, szépsége nem változna meg az idők során. Azonban a bőrön az általános egészségi állapotunk, a napi gondok, a környezeti hatások nyomot hagynak. Az öregedés első jelei már a húszas éveink elején elkezdődnek, amely természetes, a sejtekbe programozott folyamat. A kollagén a bőr legfontosabb támasztó összetevője, amely a kor előrehaladtával fokozatosan csökken a szervezetben. Az új LIFT+ fátyolmaszk család segítségével instant módon késleltethetjük az öregedési folyamatokat. Az egyszerűen használható maszkok a mindennapi arcápolási programunk remek kiegészítői lehetnek. A jól ismert összetevők a fátyolmaszk segítségével egyenletesen oszlanak el az arcbőrön, így biztosítva a hatékonyabb felszívódást. Az Instant Smoothing fátyolmaszkok kollagénaktivátort tartalmaznak, amely elősegíti a kollagén előállítását a bőr mély rétegeiben. Használatával a kollagénháló sűrűbbé válik, ezáltal láthatóan javul a bőr feszessége és rugalmassága. A Superfiller fátyolmaszk aktív hialuron formulája azonnali ráncfeltöltést eredményez, amely már 30 perc után láthatóvá válik.

Szerencsére ma már léteznek rendkívül hatékony eljárások arra, hogy kívülről juttassunk be hialuronsavat a bőrbe, mint például a mikroinjektált hialuronsavat és hialuron aktivátort tartalmazó Diadermine termékek, amelyek együttesen képesek a bőr mélyebb rétegeiben és a bőrfelszínen is sikeresen és gyorsan csökkenteni az öregedés látható jeleit. Míg a ráncfeltöltő eljárásoknál használatos, injekció útján befecskendezett hialuronsav lokálisan, az adott problémát korrigálja csak, addig a mikronizált hialuronsavval átfogó, egyenletesen eloszlatott hatóanyagbevitel biztosítható, amely természetes úton nagy mennyiségű vizet köt meg. Ezáltal komplex térfogatnövekedés, rugalmas textúra és javuló arckontúr válik elérhetővé.– mutat rá dr. Kassai Ildikó, a Diadermine kozmetológus-bőrgyógyász szakértője.

Promóció