16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

Celsus az egészség szolgálatában

2019-05-17

A Celsus termékcsalád tagjai, immáron több évtizede Te és családod egészségnek szolgálatában vannak - melyek az Internetpatika kínálatában is elérhetőek! Ha még nem hallottál az egyedi fejlesztésű Celsus étrend-kiegészítőkről, a következőket fontos tudnod:

 

A Celsus termékeket kifejlesztő szakemberek olyan nyomelemeket, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövény-kivonatokat ötvöznek egyedi fejlesztésű készítményeikben, melyeknek egészségmegőrző hatása nemcsak, hogy bizonyított, de már évszázadok óta elismert.

A Te és családod egészségének megőrzése érdekében a Celsus étrend-kiegészítők számára elsődleges prioritást élveznek a következő értékek:

•             megbízhatóság,

•             innovatív megoldások,

•             egyediség,

•             prevenció,

•             több évtizedes szakmai kompetencia.

Prevenció, egészségmegőrzés céljából kifejlesztett első termékeik, a Grépfrútmagcsepp és a Tőzegáfonya-kivonat már több mint húsz éve megvásárolhatóak hazánkban. Többéves kutatás eredményének köszönhetően a Celsus szakemberei a világon elsőként fejlesztették ki a Q1+Q10 termékcsaládot, amely elnyerte a 2013-as év innovációs termékdíját!

Allergy Forte kapszula

Az Allergy Forte készítmény természetes, növényi antihisztaminokat tartalmaz. Segítheti az allergiás tünetek enyhítését! Speciális összetétele erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásos tüneteket és egyben magas antioxidánsokat juttat be a szervezetbe.

Kattints a képre és nézd meg a terméket!

Strong étrend-kiegészítő kapszula

A készítmény 4-es kombinációja az ízületi porcok, csontok, normál működéséért! A termék egyedi összetétele segíthet az ízületi megbetegedésekben szenvedőknek. Akik az ízületi porcok mellett támogatni kívánják a csontokat és az izmok működését!

Kattints a képre és nézd meg a terméket!

Málna-Chili kapszula

2015 év slágere! Ajánljuk a diéta kiegészítésére, anyagcsere folyamatokhoz, a króm részt vesz a makrótápanyagok normál anyagcseréjében, természetes összetevők a mindennapokhoz!

Kattints a képre és nézd meg a terméket!

Celsus Szívünkért kapszula

A termék tartalmazza a Q1 és Q10 koenzim párosát, mely egyedi a világon! A készítményben lévő B1-vitamin hozzájárulhat a szív-és idegrendszer megfelelő működéséhez, és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. A szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

Kattints a képre és nézd meg a terméket!

Kattints a képre és nézd meg a termékkínálatunkat!

Fotó: Internetpatika, Forrás: Celsus

Promóció