16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

Babavárás? Tervezz előre!

2019-11-15

Mi a teendő, ha egy pár babát szeretne? Vajon melyek az első lépések? Az eljövendő közös élet megtervezése mellett minden terhességre készülő párnak ajánlott, elmenni vizsgálatokra, szűrésekre, különösképp igaz ez azokra, akiknek családjában már előfordult nehezített fogamzás, vagy ezt valamilyen negatívan befolyásoló betegség. Érdemes tehát mindkét félnek egy alapos orvosi vizsgálatot végezni.

Szerencsére rengeteg természetes gyógymód áll a párok rendelkezésére, többek között itt van a Ferulant, mely egy gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény. Ennek eredményességét – vagyis a férfi megtermékenyítőképességre gyakorolt hatását – Czeizel Endre orvosgenetikus irányításával végzett kutatások igazolják. A Ferulant alkalmazása a klinikai vizsgálatok során 51%-kal növelte a spermiumok számát és 37%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat.

Az eddigi vizsgálatok alapján tudjuk, hogy egy férfi másodpercenként akár 1500 spermiumot képes termelni, ám hónapokig is eltarthat, amire ezek termékenyek lesznek. Ez a termelődéstől a megtermékenyítőkészség kialakulásáig terjedő ciklus körülbelül két és fél, három hónapig tart. Az egészséges spermiumok termelődését fokozni lehet rendszeres testmozgással, a stressz csökkentésével, egészséges táplálkozással és speciálisan férfiaknak kifejlesztett vitaminok fogyasztásával, olyanokkal, mint amilyen a Ferulant is.

A készítmény a férfi megtermékenyítőképesség támogatására, a spermakép javító hatására szolgál babavárás esetén. Elsősorban olyan férfiaknak javallott, akik tudatosan készülnek a gyermekvállalásra és már régóta próbálkoznak a gyermeknemzéssel, ám erre valamilyen (nem szervi eredetű problémára visszavezethető) oknál fogva nem került sor.

A Ferulant kizárólag természetes összetevőkből álló, a hormonrendszer harmonizálására ajánlott, gyógyhatású készítmény. Szedésével javuló spermakép érhető el, akár már három hónap alatt. Elősegíti az egészséges, mozgékony spermiumok számának növekedését.

Minden esetben maga az orvos fogja ajánlani a szükséges vizsgálatokat, amelyek általában a következők lehetnek:

•belgyógyászati állapotfelmérés

(családi anamnézis felvétele, rizikófaktorok feltérképezése),

•életmód (dohányzás, alkohol, kábítószer, gyógyszerek, fizikai megterhelés, helytelen táplálkozás,

túl sok edzés stb.),

•vérvétel (nagylabor),

•vércukor- és inzulinszintrezisztencia-vizsgálat (cukorbetegség vagy arra hajlamosító tényezők kiszűrése),

•pajzsmirigy-TSH-vizsgálat,

•D-vitamin-szintmérés,

•emlőultrahang,

•nőgyógyászati szűrés,

•EKG.

Ha a próbálkozásokat továbbra sem koronázza siker, mind a női, mind pedig a férfi tagnak érdemes egészségügyi vizsgálat alá vetnie magát. 12 hónap próbálkozás után érdemes felkeresni egy endokrinológust, mert a fogamzás késlekedésének hormonális okai is lehetnek. A nők esetében rendkívül fontos a hormonvizsgálat, mivel a hormonok szabályozzák a méh felkészítését is az embrió befogadására.

A férfiaknál az esetek 30–40%-ában a hímivarsejteket és a férfi nemi hormont, a tesztoszteront termelő herék nem megfelelő működése vezethet meddőséghez. Ami még szükséges lehet, az a spermiumvizsgálat, ahol felmérik a spermiumok egészségét, épségét, mennyiségét és mozgásképességét. Ha esetleg úgy adódna, hogy éppen a férfinál áll fenn az egészségügyi probléma, érdemes kivizsgáltatni, vajon mi a helyzet a spermiumszámmal. Ha kimutatható a csökkenés, illetve a vizsgálat során egyéb problémákra is fény derül, nem szabad elcsüggedni.

Kovács M. Dóra

Megnézem a termékeket!

Promóció