Új jelszó kérése


GYERMEKLÁNCFŰ GYÖKÉR 40 G/HERBÁRIA/

GYERMEKLÁNCFŰ GYÖKÉR 40 G/HERBÁRIA/
376 Ft
Az epeürítés rendellenességeinek kezelésére, a vizeletkiválasztás növelésére, étvágyjavítóként, valamint emésztési panaszoknál alkalmazzák.
 • Az epeürítés rendellenességeinek kezelésére, a vizeletkiválasztás növelésére, étvágyjavítóként, valamint emésztési panaszoknál alkalmazzák. Salaktalanító teakeverékek gyakori alkotója.

  Alkalmazás: 1-2 evőkanál drogot 0,5 liter vízzel vízben 5 percig főzzük, majd leszűrjük
  Napi adagja 4-6 gramm, kúraszerűen ajánlott fogyasztani.


  Taraxacin nevű keserűanyagot, inulint, tejnedvet, cukrot, inozitot, kolint, cseranyagot, triterpen szaponinokat, flobafent, gyantát, szerves savakat, nyálkát, nyomokban illóolajat tartalmaz, a levelek ezenlívül luteinfestéket is.
  A gyökérfőzetét vizelethajtó hatása miatt használják, előnye, hogy a szervezetből csak nátriumionokat ürít, a kálium visszamarad. A tea fogyasztása súlycsökkenéshez vezet, ezenkívül húgykő és vesekőképződést gátló valamint vértisztító hatású.
  Levelei főzetét epehajtó, étvágyserkentő, májműködést javító hatása miatt fogyasztják.
  forgalmazza: Herbária ZRT  Népies nevei: Barátfej, pitypang, barátfű, békavirág, bimbófű, cikória, kutyatej

  A gyermekláncfű gyökere - egyéb májerősítő anyagokkal együtt - ja­vítja a májműködést, és hatékony lehet a magas ösztrogénszint tünetei ellen, mint például az endometriosis vagy a havi cikluskor jelentkező em­lőfájdalom ellen.
 • Vonalkód 
  5997005322310
  Vonalkód
  5997005322310
  ÁFA kulcs
  5
  Cikkszám
  50000085