16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

GENIX testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő kapszula 60db

A Genix az étvágycsökkentés révén a kevesebb kalóriabevitellel segíti a szervezetet a folyamatos és tartós fogyásban. 

9 970 Ft
25128789
+

A Genix aktív hatóanyagai segíthetnek, hogy a szervezet maga találja meg az egyensúlyt a fogyáshoz. Az étvágycsökkentés támogatása révén kevesebb kalóriabevitellel segíti a szervezetet a folyamatos és tartós fogyásban.  Ráadásul támogatja a zsírbontást és az anyagcsere megfelelő működését, azaz segíthet megakadályozni a felesleges anyagok lerakódását.

  • Gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítő testsúlycsökkentő program támogatására
  • Összetevői segítenek az anyagcsere egyensúly helyreállításában
  • Csökkenti az étvágyat

 

A Genix étrend-kiegészítő hatóanyagai egymást kiegészítve és támogatva a leghatékonyabb módon veszik fel a küzdelmet a sikeres fogyás minden akadálya ellen.

1. A Helianthus tuberosus stabilizálja a cukoranyagcserét, támogatja a hasnyálmirigy aktivitását, a szénhidrát elégetését, így csökkenti az édesség utáni vágyat és az éhségérzetet, támogatja az emésztőrendszer egészséges működését.

2. A Chamaenerion angustifolium másnéven Willow herb, hozzájárul az anyagcsere és a bélaktivitás stimulálásához, a májműködés aktiválásához.

3. A Bitter orange fruit támogatja a testsúlycsökkentő folyamatokat, a lipidek és a szénhidrátok anyagcseréjét, a zsírok lebontását.

4. Az Acer campestre támogatja a fehérjék, szénhidrátok, és a lipidek anyagcseréjét.

5. A Caralluma fimbriata csökkenti az éhségérzetet és támogatja a testsúlycsökkentő folyamatokat

A zsírbontás alapja a korszerű étrendtámogatásnak.

A keserű narancs azáltal támogathatja a fogyást, hogy segíti a zsírok és a szénhidrátok anyagcseréjét, támogatja a zsírok lebontását.

Az elégtelen anyagcsere puffadást, diszkomfort érzetet okoz és rengeteg tünetet okozhat. A bőrbetegségek, a haj hullása, ízületi fájdalmak és az elhízás hátterében is állhat.

Már az ókori Kínában is ismerték és alkalmazták ezt az egzotikus gyümölcsöt pozitív hatásai miatt. Ma már azt is tudjuk, hogy egyik fő összetevője a szinefrin. A keserű narancs egy nemzetközileg is sikeresen alkalmazott hatóanyag.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is

Kapcsolódó termékek

9 990 Ft
3 490 Ft