Új jelszó kérése


FABIANNI MÁLYVATEA 20 db

FABIANNI MÁLYVATEA 20 db
993 Ft
A fodrosmályva (Malva Verticellata) természetes és kíméletes fogyasztószer.
 • A fodrosmályva (Malva Verticellata) természetes és kíméletes fogyasztószer. Hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszünthetik a székrekedést, amely számos betegség okozója, és rengeteg energiát von el a szervezettől.
  Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása, amely segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást. Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében.

  A tea felhasználási javaslata:

  1 teafiltert egy csészényi forrásban lévő vízzel leforrázunk és 8-10 percig állni hagyjuk. Naponta legfeljebb 2 csészényi tea elfogyasztása javasolt az esti órákban, étkezés után.

  A mályva tea a szervezetet kitisztítja és megszabadítja mind azon dolgoktól, melyek megakadályozzák anyagcsere folyamatok gyors lefolyását.
  Az első időkben a vizet hajtja le, majd utána a beleket tisztítja meg (hashajtó hatás), hogy a lerakódott felesleges anyagok, zsírok, mérgek, ne zavarják az emésztési folyamatot. Ezek után az immunrendszerük is a megújul és lassan elindul a fogyás.
  Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása, amely segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást.
  Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében.
 • Vonalkód 
  5999881246001
  Vonalkód
  5999881246001
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25003394