16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

EcoClean BIO Univerzális tisztítószer utántöltő natúr, illatmentes 1000 ml

850 Ft
25125958
Nincs készleten

Hogyan használjam?
Használat előtt minden esetben alaposan felrázandó! Hígítson fel 70ml – 100ml tisztítószert egy vödör vízben és törölje át, vagy mossa fel a tisztítani kívánt felületet. Erősebb szennyeződések estén meleg vizet alkalmazzon a magasabb hatásfok elérése érdekében, vagy növelje az adagolást, de alkalmazhatja a szert töményen is. Gyors felületi tisztításhoz permetezze a szert a tisztítandó területre majd a tökéletes hatás érdekében nedves ronggyal, vagy száraz törlőkendővel törölje át azt. Erősebb szennyeződések esetén a felvitel után javasolt a szert kis ideig hatni hagyni, majd átsúrolni azt és leöblíteni. Ez nemcsak víz és anyagtakarékos megoldás, hanem képes megakadályozni, hogy a már szennyezetté vált keverék ismét a tisztítandó területre kerüljön. Bármely módon használja a terméket a megtisztított felület portaszító hatással bír (a hatóanyag mikrofilmréteget képez), ami a későbbi könnyebb tisztítást segíti elő. Nagyon fontos, hogy ha új felületen használja, a készítményt mindenképpen próbálja ki egy kevésbé látható helyen.

Milyen felületeken használhatom?
Az univerzális tisztítószer számtalan területen kiválóan alkalmazható, legyen szó csempék, mosdók, kádak, WC-k, tükrök, mikrók, hűtők, sütők, konyhai bútorok, lakkozott felületek, műanyag felületek, ajtók, ablakok, műkövek, kerámiák, porcelánok, mindennemű padlózatok, fa, kő, csempe, műpadló, rozsdamentes fémek, nemes fémek, eloxált és krómozott felületek, gépkocsik külső tisztításáról-mosásáról mindig megállja a helyét.

Mit érdemes tudni a termékről?
Türkiz színű, (Natúr-allergén-mentes változata, semleges szagú) illetve kiviteltől függően illatosított folyadék. Felhasználás előtt mindig jól felrázandó, vízzel jól elegyedik. A készítményben az alkotó polimerek nagy zsírlebontó tulajdonságokkal rendelkeznek. A környezetbe kerülve 96 %-ban lebomlanak. Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig megőrzi, amennyiben betartják a tárolás meghatározott feltételeit, fagyérzékeny (minimum +2 fok)

Környezetbarát: nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket, emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlanak le, ez a folyamat maximum 20 napon belül és minimum 96 %-ban zajlik le, így a legkisebb mértékben sem károsítják környezetünk és önmagunk egészségét.

Költségkímélő: mert ugyanannyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).

Egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, termékünk 96%-ban természetazonos anyagokból áll.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is