Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

EcoClean BIO Univerzális tisztítószer utántöltő lime illattal 1000 ml

850 Ft
25125957
+

Hogyan használjam?
Használat előtt minden esetben alaposan felrázandó! Hígítson fel 70ml – 100ml tisztítószert egy vödör vízben és törölje át, vagy mossa fel a tisztítani kívánt felületet. Erősebb szennyeződések estén meleg vizet alkalmazzon a magasabb hatásfok elérése érdekében, vagy növelje az adagolást, de alkalmazhatja a szert töményen is. Gyors felületi tisztításhoz permetezze a szert a tisztítandó területre majd a tökéletes hatás érdekében nedves ronggyal, vagy száraz törlőkendővel törölje át azt. Erősebb szennyeződések esetén a felvitel után javasolt a szert kis ideig hatni hagyni, majd átsúrolni azt és leöblíteni. Ez nemcsak víz és anyagtakarékos megoldás, hanem képes megakadályozni, hogy a már szennyezetté vált keverék ismét a tisztítandó területre kerüljön. Bármely módon használja a terméket a megtisztított felület portaszító hatással bír (a hatóanyag mikrofilmréteget képez), ami a későbbi könnyebb tisztítást segíti elő. Nagyon fontos, hogy ha új felületen használja, a készítményt mindenképpen próbálja ki egy kevésbé látható helyen.

Milyen felületeken használhatom?
Az univerzális tisztítószer számtalan területen kiválóan alkalmazható, legyen szó csempék, mosdók, kádak, WC-k, tükrök, mikrók, hűtők, sütők, konyhai bútorok, lakkozott felületek, műanyag felületek, ajtók, ablakok, műkövek, kerámiák, porcelánok, mindennemű padlózatok, fa, kő, csempe, műpadló, rozsdamentes fémek, nemes fémek, eloxált és krómozott felületek, gépkocsik külső tisztításáról-mosásáról mindig megállja a helyét.

Mit érdemes tudni a termékről?
Türkiz színű, (Natúr-allergén-mentes változata, semleges szagú) illetve kiviteltől függően illatosított folyadék. Felhasználás előtt mindig jól felrázandó, vízzel jól elegyedik. A készítményben az alkotó polimerek nagy zsírlebontó tulajdonságokkal rendelkeznek. A környezetbe kerülve 96 %-ban lebomlanak. Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig megőrzi, amennyiben betartják a tárolás meghatározott feltételeit, fagyérzékeny (minimum +2 fok)

Környezetbarát: nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket, emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlanak le, ez a folyamat maximum 20 napon belül és minimum 96 %-ban zajlik le, így a legkisebb mértékben sem károsítják környezetünk és önmagunk egészségét.

Költségkímélő: mert ugyanannyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).

Egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, termékünk 96%-ban természetazonos anyagokból áll.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is