16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

EcoClean BIO Mosogatószer utántöltő alma illattal 1000 ml

655 Ft
25125943
Nincs készleten

Hogyan használjam?
Használat előtt minden esetben alaposan felrázandó! Adagolja a terméket az edények mennyiségének, a szennyeződésfajtájának és méretének, valamint a felhasznált víz mennyiségének megfelelően. Kirívóan zsíros edények esetében erősen javasolt meleg vizet és áztatást alkalmazni mosogatáskor, a szerből egy keveset az edény vagy mosogató aljába töltünk, majd felengedjük és állni hagyjuk. A tisztítandó felülettől függően javasoljuk, hogy a szer felviteléhez a kényelmi szempontokat és a hatékonyságot figyelembe véve használjanak szivacsot vagy kefét.

Milyen felületeken használhatom?
Magas fényű mosogatónk elsősorban üveg, kerámia, porcelán, rozsdamentes fémek, műanyag edények tisztítására szolgál. Alkalmas még sütők, mikrók, tepsik, csempék, mosdók, kádak, hűtők, konyhai bútorok, lakkozott felületek, műanyag felületek, ajtók, ablakok, műkövek, mindennemű padlózatok, fa, kő, csempe, műpadló, nemes fémek, eloxált és krómozott felületek, gépkocsik, és még számtalan terület tisztítására.

Mit érdemes tudni a termékről?
Türkiz színű, (Natúr-allergén-mentes változata, semleges szagú) illetve kiviteltől függően illatosított, sűrű folyadék. Felhasználás előtt mindig jól felrázandó, vízzel jól elegyedik. A termék anionos felületaktív anyagok, színezék és nem veszélyes anyagok vizes oldata. A készítményben az alkotó polimerek nagy zsírlebontó tulajdonságokkal rendelkeznek. A környezetbe kerülve 96 %-ban lebomlanak. Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig megőrzi, amennyiben betartják a tárolás meghatározott feltételeit, fagyérzékeny (minimum +2 fok)

Környezetbarát: nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket, emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlanak le, ez a folyamat maximum 20 napon belül és minimum 96 %-ban zajlik le, így a legkisebb mértékben sem károsítják környezetünk és önmagunk egészségét.

Költségkímélő: mert ugyanannyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).

Egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, termékünk 96%-ban természetazonos anyagokból áll.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is