16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

EcoClean BIO Háztartási Higiénizáló utántöltő aloe illattal 1000 ml

805 Ft
25125921
Nincs készleten

Hogyan használjam?
Használat előtt minden esetben felrázandó! Erősen javasolt a szer felvitele előtt megtisztítani a területet, az erősebb szennyeződésektől, hogy a termék felhasználása a tökéletes higiénia elérése érdekében történjen. Amennyiben kemény felületről van szó, a szert permetezze a területre, és kis ideig hagyja azt hatni. Fényes felületek esetén nagy valószínűséggel indokolt egy jó nedvszívó képességű ronggyal, szivaccsal vagy papírtörlővel áttörölni azt, de megvárhatja a száradást is, és alkalmazhatja áttörlés nélkül, de matt felületek esetében ilyenkor foltosodás jelentkezhet. A terméket kárpitokon is használhatja, ilyenkor utólagos kefélés és áttörlés nem szükséges, csak hagyja felszáradni az anyagot. Adagolja a szert a higiénizálandó felület, fajtájának, mértékének, és méretének megfelelően.

Milyen felületeken használhatom?
Kiválóan alkalmas kerámia, porcelán, szövet, műanyag, üveg, fa, kő, műkő, lakkozott, és krómozott felületek, rozsdamentes fémek és nemes fémek higiénikussá tételére, ápolásra.

Mit érdemes tudni a termékről?
Türkiz színű, (Natúr, allergénmentes változata semleges szagú) illetve kiviteltől függően illatosított, sűrű folyadék. Felhasználás előtt mindig jól felrázandó, vízzel jól elegyedik. A termék anionos felületaktív anyagok, színezék és nem veszélyes anyagok vizes oldata. A készítményben az alkotó polimerek zsírlebontó tulajdonságokkal rendelkeznek. A környezetbe kerülve 96 %-ban lebomlanak. Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig megőrzi, amennyiben betartják a tárolás meghatározott feltételeit, fagyérzékeny (minimum +2 fok).

Környezetbarát: nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket, emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlanak le, ez a folyamat maximum 20 napon belül és minimum 96 %-ban zajlik le, így a legkisebb mértékben sem károsítják környezetünk és önmagunk egészségét.

Költségkímélő: mert ugyanannyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).

Egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, termékünk 96%-ban természetazonos anyagokból áll.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is