Tejszínhab ízesítésére és rögzítésére egyszerű, gyors recept édesítőt már tartalmaz.
Élelmi rostban gazdag. A cukor helyett eritritet,szukralózt és maltitot tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a kiegyensúlyozott és a változatos táplálkozásra.
növényi zsírpor(glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj(kókusz), emulgeálószer: E 471, E 472a, tejfehérje,stabilizálószer:E340ii), édesítőszer: maltit, eritrit, steviol-glikozidok, szukralóz, zsíros és zsírszegény kakaópor 10%, tömegnövelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő, zselatin
Energia:1681 kj/404 kcal, zsír: 17,4 g, telített zsírsav: 14,6 g, szénhidrát:42,5 g, ebből cukor: 2,1 g, ebből poliolok:9,5 g, rost: 22,4 g, fehérje: 11,9 g, só: 0,02 g
Hozzávalók (1 db 24 cm átmérőjű tortaformához): 250 g Dia-Wellness tortakrém express, 750 g cukormentes tejszín, 250 g víz. A összetevőket egy keverőtálban kemény habbá verjük. Javaslat: a felvert habot kenjük két Dia-Wellness piskótalap közé
tej
Nincsenek bejegyzések
© 2025 Internetpatika Kft.