Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
14.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

DEVA 8. Összetett virágesszencia: TANULÁS ÉS VIZSGAIDŐSZAK

4 064 Ft
25114410
Nincs készleten
8. ÖSSZETETT VIRÁGESSZENCIA:
TANULÁS ÉS VIZSGAIDŐSZAK
Koncentráció, kreativitás, rendszerező elme.
Segít megbirkózni a memorizálási, fogalmazási és koncentrálási nehézségekkel. Optimalizálja a szellemi képességeket és megkönnyíti a verbális kifejezést. Fejleszti az elme élességét és a szintetizáló képességet. Segíti legyőzni a mentális letargiát, valamint segít gondolatainkat világosan és egybefüggően kifejezni. Hasznos a kutatómunkát végzőknek, tanulás alatt, vizsgaidőszakban, íróknak és tanároknak.

Alkalmazási útmutató
A 14 összetett virágesszencia 10 ml-es kiszerelésben, spray formában kerül forgalomba.
A javasolt adag: három spray-befújás a szájba a nyelv alá, naponta 3-5 alkalommal. A virágesszenciákat minden esetben az étkezéseken kívül, cigaretta- és kávéfogyasztástól távoli időpontban (várjon legalább 20 percet) ajánlatos bevenni. Az összetett DEVA virágesszenciákat rendszeresen* kell alkalmazni, folyamatosan legalább 10 napig vagy a mélyebb és tartósabb hatás érdekében egy hónapon át.
Nem javasolt egyszerre többféle összetett esszenciát* szedni.

* Kivéve az 1. sz. ASSISTANCE esszenciát, amely egy hirtelen fellépő, átmeneti állapotnak megfelelően szedendő. Három befújás javasolt 15 percenként, egészen addig, amíg vissza nem tér a nyugalmi helyzet vagy az érzelmi egyensúly. Régebb óta fennálló stressz-állapot feloldására más szerek választása javasolt.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is