Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Clearblue Digital Ovulációs Teszt 10 db

7 700 Ft
25126905
+

További Információt a termékről a www.clearblue.com weboldalon talál.

Minden ciklusban csak néhány olyan nap van, amikor a nő teherbe eshet, ezért ha teherbe szeretne esni, fontos, hogy ezeken a napokon szexuális együttlétet folytasson.

A Clearblue Digital ovulációs teszt elősegíti a természetes teherbeesés esélyének maximalizálását azáltal, hogy megadja az Ön 2 legtermékenyebb napját az egyes ciklusokban úgy, hogy méri a termékenységért felelős kulcsfontosságú hormon, a luteinizáló (sárgatest serkentő) hormon (LH) szintjének változását. Az LH csúcs kb. 24-36 órával a tüszőrepedés előtt jelentkezik, így Ön ezeken a napokon (az LH csúcs és az azt követő napon) a legtermékenyebb. A teszt megbízhatóbb, mint a naptármódszer vagy a hőmérős módszer.

Megmutatja az Ön 2 legtermékenyebb napját

Azáltal, hogy megmutatja, mely 2 nap a legalkalmasabb a teherbeesésre, Ön biztosabb lehet abban, hogy a megfelelő időben próbálkozik.

Digitálisan megjelenített, egyértelmű eredmény

Az egyértelmű digitális kijelző révén az eddigieknél egyszerűbben leolvasható az eredmény, mely 3 percen belül megjelenik a kijelzőn. 

Egyszerűen használható

Egy egyedi villogó „tesztcsík” szimbólum mutatja, hogy a digitális ovulációs teszt működik.

 

* Ellis JE., et al. Human Reproduction (2011) 26: i76 (O-191)

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is