16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

BACH VIRÁGESZENCIA ELSŐSEGÉLY CSEPPEK 10 ml

3 311 Ft
25007657
+
A bach virágeszenciák közül most bemutatjuk azt az eszenciát, illetve keveréket, amely szerte a világban a legismertebb és a legtöbbet használt virágeszencia készítmény. Németországban a lakosság 10 százaléka hasznája, és a német mentőautók elengedhetetlen felszerelése közé tartozik.

Az elsősegély csepp más néven vészcsepp, életmentő csepp vagy rescue remedy, egy öt virágeszenciából álló készítmény, mely alkalmazása minden olyan esetben javasolt, amikor nincs idő lelkiállapotokat vizsgálni, és elemzésekbe bocsátkozni, hanem itt és most meg kell szüntetni a kialakult kellemetlen tüneteket. A keveréket Edward Bach maga állította össze, és kifejezetten akut helyzetekben használta. Alkalmazása, amint azt a neve is elárulja, elsősorban vészhelyzetekben, hirtelen jelentkező testi, vagy lelki trauma esetén ajánlott. Rendkívül hatékony többek között az alábbi esetekben:Testi traumák:

· Baleseteknél, a balesetek miatti megrázkódtatás után

· Műtét utáni regenerálódás esetén

· Hirtelen előtörő fájdalmak, fejfájás, fogfájás enyhítésére

· Menstruációs panaszok, görcsök csillapítására

· Hirtelen fellépő betegségtüneteknél, allergiás rohamoknál

· Külsőleg (borogatás): sebek, duzzanatok, csípések hatásainak enyhítéséreLelki traumák:

· Lelki sokkélmény (szakítás, haláleset, rossz hírek, megrázó élmények)

· Ijedtség

· Nagy stressz, erős félelmek

· Nagy családi veszekedések utánMegelőzésként:

· Vizsgadrukk esetén

· Állásinterjú előtt

· Fogorvostól, repüléstől való félelem


Alkalmazása

Az elsősegély csepp nem mindent gyógyító csodaszer, felhasználási területéből adódóan csak rövidtávú szedésre ajánlott. Szedési gyakorisága a beteg állapotától függ. Súlyos megrázkódtatás, vagy erős fájdalom esetén akár negyedóránként is szedhető. Pohárba (kb. 2-3 dl vízhez) 3-4 cseppet adagolva apró kortyokban fogyasztható. Addig ismételhetjük a szedést, amíg az állapot nem javul. Ha víz nem áll rendelkezésünkre, akkor cseppentsük közvetlenül a nyelvre is. Megelőzésként (pl. vizsga előtt) a napi négy alkalommal való bevétel ajánlott. Súlyos balesetek és sérülések esetén szedése nem helyettesíti az alapos orvosi vizsgálatot, sem egyéb orvosi beavatkozást.

Az elsősegély cseppet alkalmazhatjuk eszenciakeverék összetevőjeként is, különösen a terápia elején hatásos, amikor az illető annyira blokkolt, hogy képtelen a problémáiról beszélni.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is