Új jelszó kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Kategóriák

Partnereink

Fizetési megoldásBABOS ZAKUSZKA /BIOPONT/ 200 g

BABOS ZAKUSZKA /BIOPONT/ 200 g
597 Ft
Babos zakuszka
 • A zakuszka sokak által ismert és kedvelt zöldségkrém, amely kenhető kenyérre, de felhasználhatjuk ételek ízesítésére is. Itt az ideje, hogy a legfinomabb és legjobb minőségű szezonális alapanyagokat felhasználva hozzáfogjunk az elkészítéséhez.

  A 100% növényi alapanyagokból, tartosító- és színezékmentesen előállított szendvicskrém. Ajánljuk minden hidegkonyhai készítményhez, illetve sütéshez, főzéshez.

  Összetétel: tarkabab (32%), pritaminpaprika, kukoricacsíra-olaj, vöröshagyma, víz, paradicsomsűrítmény, tengeri só, fűszerek:só, bors, babér.

  Az organikus étel olyan termék, amelyet permetezőszerek és műtrágya nélkül állítottak elő természetes módszerekkel, nem pedig a természetet legyőzve, ezáltal minimálisra csökkentve
  a környezet és az élővilág károsodását.
  Nem engedélyezett a genetikai módosítás vagy a módosított adalék anyagok alkalmazása sem. Az organikus ételek előállítása törvényileg szabályozott, a termelőket nyilvántartásba veszik.
  A legjobb választás azok számára, akik támogatják a biogazdálkodás környezetvédő hatását, minimálisra kívánják csökkenteni a növényvédő szerek fogyasztását, és kerülik a genetikailag módosított élelmiszereket.
  Egyelőre nem bizonyított egyértelműen, hogy az organikus étel egészségesebb, táplálóbb lenne vagy jobb ízű, mint a hagyományosan termesztett növényi élelmiszerek. Az organikus ételekben tendenciaszerűen kevesebb víz van, és tömegegységre számítva nagyobb koncentrációban tartalmaznak tápanyagokat.
 • Vonalkód 
  5998858705183
  Vonalkód
  5998858705183
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25006307