Új jelszó kérése


AMINOERG OLDAT ADAGOLÓFEJJEL250 ml

AMINOERG OLDAT ADAGOLÓFEJJEL250 ml
768 Ft
Elősegíti az ütések, duzzanatok következtében kialakult hámsérülések regenerálódását, biztosítja a bõr hidratáltságát.
 • Megbízható minőség, eredeti összetétel!
  Az Aminoerg regeneráló oldat esszenciális aminosav összetevői serkentik a bőr hámrétegének anyagcseréjét. Elősegíti az ütések, duzzanatok következtében kialakult hámsérülések regenerálódását, biztosítja a bőr hidratáltságát. Gyógynövény komponensei javítják a kötőszövetek tápanyag és oxigénellátását, gyulladáscsökkentő hatásúak. Segítik az aminosavak felszívódását.
  Az Aminoerg oldat regenerálja az ütések, duzzanatok következtében kialakuló hámsérüléseket, biztosítja a bőr hidratáltságát és támogatja annak immunvédelmi szerepét. Ödémagátló és gyulladáscsökkentő hatóanyagai a mélyebb szövetekbe eljutva elősegítik az aminosavak feszívódását, javítják a sejtek tápanyag és oxigénellátását, fokozzák a terület vérkeringését és ezzel segítik az aminosavak felszívódását, javítják a sejtek tápanyag és oxigénellátását.
  A praktikus adagolófejjel ellátott Aminoerg oldat kiválóan alkalmas akár borogató-kendő segítségével vagy közvetlen bedörzsöléssel az érintett felület kozmetikai kezelésére. Hatásos kiegészítője az Aminoerg regeneráló gélnek.
  Felszívódást követően nem hagy foltot a ruházaton.
  Kiszerelés: 250 ml
 • Vonalkód 
  5999542641213
  Vonalkód
  5999542641213
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25007139