Új jelszó kérése


Magnesium Diasporal 400 EXTRA ivógranulátum 20 tasak

Magnesium Diasporal 400 EXTRA ivógranulátum 20 tasak
3 842 Ft
Magas dózisú ivógranulátum, 400 mg magnéziummal (magnézium citrát formában) extra gyümölcsös narancs ízzel – édesítőszerrel.
 • Magnesium Diasporal 400 extra étrend-kiegészítő ivógranulátum, tasakonként 400 mg magnéziummal (magnézium citrát formában) extra gyümölcsös narancs ízzel – édesítőszerrel.

  • magas dózisú ivógranulátum 400 mg magnéziummal
  • napi 1 tasak elegendő
  • hatóanyag: szervezetbarát magnézium citrát
  • természetes narancskoncentrátum, extra gyümölcsös narancs ízzel
  • glutén-, laktóz- és cukormentes, mesterséges színezőanyagok nélkül
  • alkalmas cukorbetegek számára

  Alkalmazási terület / Javallat:
  Magnesium Diasporal 400 EXTRA, ivógranulátum magnézium citrátot tartalmaz, ahogyan az, mint építőkő, a szervezetben előfordul, ezért szervezetbarát és gyorsan ható. Már egy tasak Magnesium-Diasporal 400 EXTRA ellátja a szervezetét 400 mg magnéziummal és segíti a megnövekedett magnézium szükséglet fedezését. Kiegyensúlyozatlan táplálkozás mellett a magnézium pótlása a sejtek anyagcseréjének harmonizációját segíti elő. Hozzájárul a szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez. Ajánlható az étrend kiegészítésére várandós és szoptatós kismamáknak, fogyókúrázóknak, sportolóknak.


  Adagolás/Felhasználási útmutató
  Javasolt adagolás felnőtteknek: naponta egy tasak tartalmát egy pohár vízben (150 ml) kell feloldani és meginni. A természetes narancskoncentrátum miatt kis darabok maradhatnak. RDA =(felnőttek számára ajánlott napi bevitel) 100%-a!

  Figyelmeztetés
  Súlyos veseelégtelenség esetén ne szedje a készítményt! A javasolt napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárandó! 4 éves kor alatti gyermekek számára nem ajánlott az alkalmazása.
  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet!
 • Vonalkód 
  5998394100008
  Vonalkód
  5998394100008
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25124548