Új jelszó kérése

Zöld Hétfő az Internetpatikánál - ingyen szállítással a környezetért!

 

Azt valószínűleg Ön is jól tudja, hogy a tömegközlekedés környezetbarátabb megoldás, mintha autóval utazunk – de gondolta volna, hogy a bolti vásárlással szemben ugyanez igaz az online vásárlásra is?

Az online vásárlás 24-szer környezetbarátabb (zöldebb), hiszen egyetlen futár hetente átlagosan 80-120 darab terméket visz házhoz. Ugye, még belegondolni is szörnyű, hogy ha ezekért a termékekért a vásárlók a saját autóikkal mennének el, akkor mekkora lenne a környezetszennyezés.  Az Internetpatika ráadásul a Budapest területén végzett házhoz szállításhoz gázüzemű autókat használ.

 

Vásároljon Ön is interneten, és védje a környezetét!

Ehhez mostantól segítséget is nyújtunk – a Zöld Hétfő akcióhoz kapcsolódva minden hónap első hétfőjén a megrendelt csomagokat ingyen szállítjuk házhoz az egész ország területén. Így aki autóval ment volna vásárolni, ezen a napon az internetről rendelhet és még szállítási költséget sem kell fizetnie. A program célja, hogy elősegítsük a porszennyezés és a károsanyag kibocsátás csökkentését.

 

FONTOS! Az ezen a napon webáruházunkban leadott megrendelések kiszállítása bármelyik szállítási mód kiválasztása esetén DÍJMENTES. Az akció összeghatártól függetlenül minden rendelésre vonatkozik.

 

Részletek az akcióról: http://www.zoldhetfo.com/

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.