11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Zöld Hétfő

Zöld Hétfő az Internetpatikánál - kedvezményes szállítással a környezetért!

 

Azt valószínűleg Ön is jól tudja, hogy a tömegközlekedés környezetbarátabb megoldás, mintha autóval utazunk – de gondolta volna, hogy a bolti vásárlással szemben ugyanez igaz az online vásárlásra is?

Az online vásárlás 24-szer környezetbarátabb (zöldebb), hiszen egyetlen futár hetente átlagosan 80-120 darab terméket visz házhoz. Ugye, még belegondolni is szörnyű, hogy ha ezekért a termékekért a vásárlók a saját autóikkal mennének el, akkor mekkora lenne a környezetszennyezés.  Az Internetpatika ráadásul a Budapest területén végzett házhoz szállításhoz gázüzemű autókat használ.

 

Vásároljon Ön is interneten, és védje a környezetét!

Ehhez mostantól segítséget is nyújtunk – a Zöld Hétfő akcióhoz kapcsolódva minden hónap első hétfőjén a megrendelt  5.000 Ft és 11.500 Ft  közé eső csomagok szállítási díjából 400 Ft-ot mi állunk az egész ország területén. Így aki autóval ment volna vásárolni, ezen a napon a rendelése szállításának csak egy részét kell fizetnie. A program célja, hogy elősegítsük a porszennyezés és a károsanyag kibocsátás csökkentését.

 

FONTOS! Az ezen a napon webáruházunkban leadott 5.000 Ft és 11.500 Ft közé eső megrendelések kiszállítása bármelyik szállítási mód kiválasztása esetén 400 Ft-tal kevesebb lesz. Az akció 5.000 Ft felett lesz érvényes, 11.500 Ft felett pedig továbbra is ingyenes marad a szállítás.

 

Részletek az akcióról: http://www.zoldhetfo.com/