Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Zeoflavin C étrend-kiegészítő 230 g

3 793 Ft
25126639
+
Olyan gyümölcsöket válogattunk ki, melyek eredete végigkövethető a ”bokortól az üvegig”, így a minőség mindvégig ellenőrizhető marad. A táplálkozási szakemberek véleménye szerint a gyümölcsök lényeges szerepet játszanak a legelterjedtebb betegségek megelőzésében, az ember egészségi állapotának a javulásában. Ugyanis az egészséges táplálkozással a betegségek jelentős része megelőzhető. A ZeoFlavin-C nem pótolja az egészséges táplálkozást, de hozzásegít, hogy a fontos anyagok a szervezetbe jussanak.

A ZeoFlavin-C főbb összetevői:

- Fekete bodza velő
- Fekete ribiszke velő
- Csipkebogyóvelő
- Meggyvelő
- Homoktövisvelő
- Fekete szeder velő
- Piros ribiszke
- Málnavelő
- Kékszőlővelő
- Kékszilvavelő
- C-vitamin (aszkorbinsav)
- Citromsűrítmény
- Fahéj

A ZeoFlavin-C előnyei:

- 10 féle gyümölcs egyedülálló koncentrátuma
- Bioaktív növényi anyagot tartalmaz (mint a polyphenol, karotin, anthocyan).
- Jó ízű, a gyermekek is fogyaszthatják
- Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat
- Nem tartalmaz tartósítószert
- Nem tartalmaz színező és aroma anyagokat

A ZeoFlavin-C olyan növényi anyagokat tartalmaz, amely természetes módon erősítheti az emberi immunrendszert, lekötheti a káros szabad gyököket, javíthatja az emésztést és az anyagcserét.

Milyen hatások érvényesülnek a ZeoFlavin-C-ben?

A poliphenolok és az anthocyan a növények által termelt másodlagos növényi anyagok csoportjába tartoznak, melyeknek az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatása többszörösen kimutatott.

A fekete ribizlit már a középkorban gyógynövényként tartották számon. Számos vitamin és ásványi anyag mellett tartalmaz gamma linolenik savat is, amely fontos az egész test számára. A ribizli segíthet a vérzékenység kezelésében, valamint az ízületi panaszok, fáradságérzet enyhítésében.


Hogyan készül a ZeoFlavin-C?
A ZeoFlavin-C első osztályú, válogatott gyümölcsökből készül. Először elválasztjuk a gyümölcshúst és a héjat a magoktól, majd egy kímélő, vákuumos eljárással, alacsony hőmérsékleten besűrítjük a gyümölcs velőt. Ez a módszer megóvja a természetes anyagokat a gyümölcsökben. Ezt követően adagoljuk hozzá az egyéb vitaminokat és mineráliákat.
Felhasználási javaslat

A ZeoFlavin-C fogyasztható önmagában is, de italként vízzel hígítva, vagy joghurtban, desszerttel, reggeli müzliben elkeverve is alkalmazható. A megfelelő hatás elérése érdekében a hosszú távú alkalmazás ajánlott, hogy az értékes bioaktív anyagok megfelelően kifejthessék hatásukat.
Naponta egyszer étkezés előtt vagy alatt egy teáskanál, 10 ml (C-vitamin 112 % RDA)/nap, valamint igény szerint, maximum 20 ml (C-vitamin 208,3% RDA*)/nap, több alkalomra elosztva. A száj nyálkahártyáján keresztül közvetlenül a véráramba kerülnek a készítmény hatóanyagai, ezért tartsa minél tovább a nyelve alatt, majd nyelje le. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Ne lépje túl az ajánlott mennyiséget!


*RDA: felnőttek számára javasolt napi bevitel

FIGYELMEZTETÉS: A javasolt napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!