16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

WU LONG TEA ORIGINAL /HU LONG/ 30 db

1 566 Ft
25009430
Nincs készleten
A Wu Long egyike a legrégebbi időktől termesztett kínai teáknak, amelyet fokozott gyógyhatása miatt nagy előszeretettel alkalmaznak a kínai tradicionális orvoslásban. A Wu Long Anti-Adiposis tea ennek a teának különleges gonddal készített, könnyő íző, tiszta tükrő, zöld változata, amely a Wu Long hagyományát egyesíti a zöld teák kiemelkedő egészségmegőrző hatásával.

A Wu Long gyógyhatása mindenek előtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhető. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt - még a hagyományosan nehéz magyar konyhán élőket is - javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterin szintet.

A Wu Long tea számos más betegség megelőző hatása miatt is közkedvelt a Távol-Keleten és világszerte. A Wu Long tea vérnyomás- és gyulladás - csökkentőként, vízhajtóként és székrekedés ellenszereként is kitőnő. Bizonyított, hogy rendszeres fogyasztásával csökken a szívkoszorúér betegségek kialakulása. Általános közérzetjavító és öregedés lassító hatását nemzetközi vizsgálatok igazolják.

Évszázados receptek útmutatása alapján természetes alapanyagokból készült teakeverék. A benne lévő növények segítenek az Ön természetes belső és külső szépségének érvényesülésében.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is