Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

VITANAX PX4 KAPSZULA 120 db

13 834 Ft
25010559
Nincs készleten

Adagolás:
Átlagos adagolás: 3x2
Kezdje az adagolást 2x1 kapszulával, majd 4-5 naponként az alábbi sáv szerint növelheti a dózist: 3x1 - 2x2 - 3x2 - maximálisan 3x3-ig növelhető szükség szerint.


Idősebb korban termékeink használata során kezdetben alacsonyabb adagolást javasoljuk, amely fokozatosan növelhető.
Amennyiben szédülés, hányinger jelentkezik vagy nehezebben tud aludni, ne növelje tovább a dózist!
Azt a dózist hagyja meg, ahol a legjobb a közérzete.
A Patkónyelv gomba hatása

(Tumoros betegségek kiegészítő terápiáiban és a megelőzésben)

A Patkónyelv egy fán élő rendkívül ritka és ezért rendkívül értékes és drága gombát jelöl. A név a gomba formájára utal. A tudományos szakirodalom a gomba hatóanyagainak fogyasztásával összefüggésbe hozható gyakori spontán tumor regressziókról (a tumor teljes vagy részleges visszahúzódása) számol be. Ezeket a váratlan tumor zsugorodásokat elsősorban prosztata-, máj-, tüdő-, fejtumorok és áttétek esetében tapasztalták.

A gomba hatóanyagai hatásosnak bizonyultak laboratóriumi és állatkísérletekben: sok más jótékony hatásuk mellett bizonyos idegrendszeri, bőr és szájüregi ráksejtek elpusztításában illetve az áttétképződések gátlásában.

A gombák hatóanyagai többek között gátolják az angiogenezist (a tumorsejtek vérellátását, gátolva ezzel a tumorsejtek terjedését) illetve fokozzák bizonyos immunsejtek (NK, makrofágok) tumorellenes aktivitását. A hatóanyagoknak megfigyelték még gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, allergiás tüneteket enyhítő, májvédő, antibakteriális, a gyomor nyálkahártyáját védő, ízületi gyulladást enyhítő és antioxidáns hatását is.

Egyes szakirodalmi adatok arra engednek következtetni, hogy a Patkónyelv hatóanyagai tumorellenes hatásukat tekintve jelentősen felülmúlhatják az összes élő szervezetben tudományos igénnyel megvizsgált polysaccharidot, beleértve más gomba kivonatok illetve nem gomba eredetű kivonatok béta-D-glukánjait. Talán ennek köszönhető, hogy a gombát igen rövid idő alatt az egyik tengerentúli országban mint tumor ellenes gyógyszert használják.

A gombák hatóanyagai a nemzetközi tudományos szakirodalmi adatok alapján orális úton is felszívódnak, ellentétben néhány más polysaccharida hatóanyaggal. Természetes C-vitamin (mint például Acerola) fogyasztásával a gyógygomba kivonatok hatóanyagainak felszívódása és jótékony élettani hatása tovább fokozható.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is