Új jelszó kérése


VITAMIN STATION MEGA CHROMIUM KAPSZULA 100db

VITAMIN STATION MEGA CHROMIUM KAPSZULA 100db
2 898 Ft
A króm egy olyan esszenciális - nélkülözhetetlen - nyomelem, mely fontos szerepet játszik a szénhidrát-, fehérje- és zsír-anyagcserében. Hozzájárul az inzulin vércukorszint-szabályozó hatásához. Emiatt ajánlott fokozottan cukorbetegek számára.
 • A króm egy olyan esszenciális - nélkülözhetetlen - nyomelem, mely fontos szerepet játszik a szénhidrát-, fehérje- és zsír-anyagcserében. Hozzájárul az inzulin vércukorszint-szabályozó hatásához. Emiatt ajánlott fokozottan cukorbetegek számára.
  Krómhiány következtében emelkedhet a koleszterin- és a vércukorszint. Növekszik szervezetünk inzulin-igénye, ami édességvágyban nyilvánul meg. Ennek egyszerű oka, hogy a krómhiány miatt az inzulin kevésbé hatékonyan végzi munkáját, miközben egyre több édeset kívánunk. A -feleslegesen- elfogyasztott kalóriák pedig az idő múlásával látható nyomot hagynak rajtunk!
  Magyarországon az utóbbi évtizedekben megváltozott termelési módszerek hatására étrendünk kevesebb krómot tartalmaz.
  Az életkor előrehaladtával egyre csökken szervezetünkben a króm mennyisége, ami az anyagcsere egyensúlyának felborulásához vezethet.
  Sportolóknak kifejezetten ajánlott, mert a króm jótékonyan befolyásolja az aminosavak felszívódását. Ezzel lecsökkenhet az edzések közötti regenerációs idő, előnyösen változik a test zsír-izom aránya.
  Fogyókúrázóknak áldásos segítséget jelenthet, mert csillapítja az édesség utáni vágyat.A test zsír-izom arányának befolyásolása végett csökkenthető a szélsőségesebb diétából adódó izomvesztés is.
  Táplálékaink közül a húsfélékben, a sajtfélékben, a hüvelyesekben, és a teljes kiőrlésű gabona-magvakban található számottevő mennyiségű szerves króm.
  A szerves króm azt jelenti, hogy a krómhoz egy olyan szerves sav kapcsolódik, ami megkönnyíti felszívódását szervezetünkben.
  A Vitamin Station Mega Chromium készítményében - követve a természet példáját - szintén egy szerves savhoz -pikolin-sav- kötötte a krómot a megfelelő hasznosulás érdekében. A Mega Chromium 500ľg króm-pikolinátot tartalmaz kapszulánként és egy doboz több mint 3 hónapig elegendő.
 • Vonalkód 
  461636445861
  Vonalkód
  461636445861
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25012901