Új jelszó kérése


VITAMIN STATION LECITHIN GÉLKAPSZULA 100 db

VITAMIN STATION LECITHIN GÉLKAPSZULA 100 db
2 757 Ft
A Lecitin fontos szerepet játszik agyunk koncentráló- és emlékező-képességében, valamint érhálózatunk kiváló állapotának megőrzésében!
 • A Lecithin egy létfontosságú természetes anyag, ami nélkül szervezetünkben semmi nem működne. Alkotói a kolin, az inozitol és foszfátok, 75%-a telítetlen zsírsavakból áll.

  Az emberi testben különösen sok Lecithint tartalmaz az agy, a máj, az epe, a központi idegrendszer, a sejtmembránok, és a hímivarsejtek.

  Emulgeáló hatása - a víz és a zsír oldódni tud egymással - nem csak a konyhában kívánatos, hanem egészségünkben is nélkülözhetetlen tulajdonság.

  A Lecithin-hiány nehezen észrevehető, mert "semmi nem fáj". A különböző "zavarokat" ma civilizációs ártalmaknak nevezzük. Ilyenek pl.

  -a gyenge immunrendszer,
  -magas koleszterinszint,
  -érelmeszesedés,
  -feledékenység,
  -krónikus fáradtság,
  -alacsony szexuális kedv...

  Az életkor előrehaladtával a sejtek Lecithin szintje lecsökken. Ennek okai lehetnek:

  -Az étkezési olajokból a finomítás révén kivonják az értékes Lecithint
  -A népszerű gyorséttermekben az árverseny gyakran megy a minőség rovására
  -A különböző diéták, testsúly-csökkentő programok nélkülözik étrendünkből a zsiradékot
  -Emésztési problémák miatt -puffadás- sokféle, Lecithinben gazdag ételt mellőzünk - pl. szója, borsó, lencse.

  Mi a szerepe a Lecithinnek?

  Szervezetünk nagyon sok folyamatában vesz részt. Valamennyien szeretnénk sokáig fiatalok és életerősek maradni. Hogy sikerül-e, az nagy mértékben ereink állapotától függ. Ugyanis az előrehaladott öregedési folyamatokért az érelmeszesedés jelentős mértékben felelőssé tehető.

  Az epesav és a koleszterin között létfontosságú egyensúly uralkodik -ha egészségesek vagyunk-. A Lecithin az epefolyadékban emulgeátorként működik, a koleszterin oldása érdekében. Így a felesleges koleszterin nem okoz elakadást az epevezetékben, csökken az epekő kialakulásának kockázata. mivel étrendünk a szükségesnél jóval több zsírt tartalmaz, a lecitin szinte mindenkinek ajánlott.

  Idős, étvágytalan kedvetlen embereknek roboráló és tonizáló tulajdonságai miatt kimondottan ajánlott a Lecithin. Továbbá, izületi, reumatikus fájdalmak esetében (sportolóknak, időseknek) illetve időjárási frontra érzékenyeknek is javasolt.

  A Lecithin szedése serkentőleg hathat az agytevékenységre és az emlékezőképességre.

  Kisgyermekeknél az agy fejlődéséhez nélkülözhetetlen, iskolás korban segíthet a jó koncentrációhoz, emlékező-képességhez.

  " A stressz a vágy és a szerelem gyilkosa"- a Lecithin hozzájárul, hogy könnyebben vegyük az elénk tornyosuló akadályokat. Kisimultabb idegekkel pedig újra felfedezhetjük a hálószoba örömeit!
  Hogy az életet - lehetőségeink szerint - gondtalanul és sokáig élvezhessük, ehhez járul hozzá a Vitamin Station terméke, a szójababból készült Lecithin. A Lecithin gyártásához használt szójabab garantáltan génmanipuláció mentes!


  Hatóanyagok:

  Szója lecitin: 1200 mg
 • Vonalkód 
  461636446042
  Vonalkód
  461636446042
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25000280