Új jelszó kérése


VIRÁGPOR /BERTALAN/ 100 g

VIRÁGPOR /BERTALAN/ 100 g
540 Ft
A virágpor szabályozza az emésztést, hatásos a hasmenés és a székrekedés ellen. Fokozza a szellemi teljesítményt. Idős emberek esetén a magas koleszterinszint, az emlékezetzavarok és a koncentrálási nehézségek ellen hat. Javítja a fizikai erőnlétet, hatékony gyengeség, fizikai és szellemi megterhelés, immungyengeség és prosztatabántalmak esetén.
 • Az egyik legfontosabb fehérjeforrásnak is nevezhetjük, hiszen 20-féle aminosavat tartalmaz. Ásványi anyagok közül leginkább káliumot és foszfort tartalmaz. Vitamintartalma is bőséges, ám függ attól, hogy milyen virágról származik. Ajánlott sokszínű, sokfajta virágport fogyasztani.

  Gyógyhatásai
  Az évszázados tapasztalatokon alapuló népi gyógymód úgy tarja, hogy a virágpor szabályozza az emésztést, hatásos a hasmenés és a székrekedés ellen. Fokozza a szellemi teljesítményt. Idős emberek esetén a magas koleszterinszint, az emlékezetzavarok és a koncentrálási nehézségek ellen hat. Javítja a fizikai erőnlétet, hatékony gyengeség, alultápláltság, túlfeszített fizikai és szellemi megterhelés, immungyengeség és prosztatabántalmak esetén. Tripofán tartalma miatt alkalmas lehet a hajhullás ellen.
  Alkalmazása Fogyasztani naponta érdemes, ajánlott adagja 1 kiskanál. Akinek furcsa az íze, az naponta többször, nem forró teába kis adagokban keverheti, vagy egy kanál mézzel elkeverve is fogyasztható.

  Figyelmeztetés
  A termékre érzékeny egyéneknél allergiás reakciót válthat ki. Virágporra allergiásoknak nem adható!
  A virágpor nedvszívó anyag! Tárolja jól záródó üvegben, hideg helyen!

  A virágport fogyasztás előtt oldja fel tetszés szerinti folyadékban, vagy jól rágja össze!
 • Vonalkód 
  5997445390108
  Vonalkód
  5997445390108
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25004353