Új jelszó kérése


VILLAROSA GÉL 40ml

VILLAROSA GÉL 40ml
6 039 Ft

A természetes hormon forrása
 • A szintetikus hormonokkal szemben a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat. A növényi kivonatokból a természetes hormonok jól felszívódnak. Számos növényből nyerhető természetes hormon. Közülük is leginkább elterjedt a Wild Yam (Dioscorea villosa) progreszteronszerű anyagainak felhasználása. A Wild Yamból könnyen kinyerhető, átalakítható a hatóanyag, és jó minőségű, megbízható természetes hormon tartalmú termék készíthető belőle, mely fitoprogreszteront és flavonoidokat tartalmaz.
  Rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást. Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot. Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl.:fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása). Ugyancsak csökkenti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott vízvisszatartása következtében alakul ki.
  A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonai között.
  Mindenkinek tudnia kell, hogy a menopausa nem betegség, hanem egy biológiai állapot, ami a hormon szint csökkenése következtében alakul ki.

  Csökkenti az étvágyat, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti. Segíti a szexuális aktivitást, illetve jótékony hatással van a termékenységre. Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40 %-kal csökkenti a menopauza kellemetlen tüneteit. Ezen túl csökkenti a triglicerid-, illetve növeli a HDL szintet. A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést növelik az érfal rugalmasságát.

  Az előírt mennyiséget masszírozzuk el a kézfejen, az arcon, vagy alhasi tájékon egy tenyérnyi területen.

  Ciklus esetén:
  1-6 napon 0,25 ml (1/4 teáskanál)
  7-20 napon 2 x 0,25 ml (reggel-este)
  20-28 napon 0,5 ml

  Ciklus hiányánál:
  napi 0,5 ml

  A termékek folyamatos használata javasolt.
 • Vonalkód 
  5999558333690
  Vonalkód
  5999558333690
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25013508