Új jelszó kérése

Internetpatika „Tricovel – szépítő nap játék!”-szabályzat

1. A játékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban automatikusan részt vesznek azok a 18 év feletti személyek, akik a játék időtartama alatt az Internetpatika webáruházában legalább egy alkalommal megrendelést adnak le a Tricovel Duo Pack (2x30) kiszerelésű termékre 2016 december 31-ig, és azt átveszik. A nyereményjátékban nem vehetnek részt az Internetpatika Kft. dolgozói és közeli hozzátartozói.

 

2. A játék időtartama

A játék időtartama: 2016. október 7 - 2016. december 31. 23:59. Ezen időpontok a megrendelés leadására vonatkoznak.

 

3. Nyeremény

Nyeremény 1 db „Szépítő nap: sminkelés, frizura készítés, életmód tanácsadás és fotózás” – amelyről a www.frizuraszepseg.hu magazin per Szépítő nap rovatában lehet részletesebben olvasni.

 

4. Sorsolás

A nyereményjáték sorsolása 2017. január 10.-én 10 órakor, a 1116-Budapest, Barázda utca 40. szám alatt történik. 1 nyertes és 1 pótnyertes kerül kisorsolásra.

 

5. A nyertesek értesítése

A nyertest a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük, illetve hírlevélben küldjük ki, valamint az Internetpatika Facebook oldalán tüntetjük fel az adatkezelési szabályzatunkban foglaltak betartásával: https://internetpatika.hu/shop_help.php. A játékosok a megrendelés elküldésével automatikusan hozzájárulnak nevük közzétételéhez, amennyiben nekik kedvez a szerencse.

 

6. A nyeremények átadása

A kapcsolatfelvételt követően a nyertesnek 7 nap áll rendelkezésükre a visszajelzésre, illetve a szállítási információk megadására. Amennyiben a nyertes nem teljesíti a fenti feltételt, úgy elesik a nyereménytől, amelyet a soron következő pótnyertes kap meg.

A szolgáltatásra szóló utalványt e-mailben küldjük ki, amennyiben ez nem megoldható, a nyertes által megadott címre díjmentesen küldjük ki.

 

A nyeremény készpénzre nem váltható.