Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
18.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Adománycsomagok

Országszerte 3000 nehéz sorsú gyermeknek nyújt kapaszkodót a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a szegénység okozta hátrányaik leküzdésére.

„Kapaszkodó” gyermekfejlesztő program keretében több mint 3000 nehéz körülmények között élő gyermekkel foglalkoznak rendszeresen. Olyan gyerekekkel, akik támogatása nélkül nem indulhatnának társaikkal egyenlő esélyekkel az életben. Gyerekekkel, akiknek nem lennének meg a szükséges eszközeik a tanuláshoz; akik nem járhatnának az iskolán kívüli korrepetálásra, fejlesztő foglalkozásokra. Gyerekekkel, akik soha nem élhetnék meg a felhőtlen nyári táborozás varázslatos élményét.

Most az Internetpatika oldalán is célzott adománygyűjtést indítunk gyermekek felzárkózását segítő rendszeres foglalkozásaik és nyári táboraik támogatására. Az adomány teljes összegét a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek továbbítjuk. Nyújtsunk együtt kapaszkodót!