Új jelszó kérése

 

Napi egy tabletta hajunk egészségéért, ragyogásáért!

 

Hajunk egészségét nem könnyű megőrizni. Számos külső, káros hatás éri nap mint nap, melyeket nem tudunk mindig kivédeni. Tincseink egészséges fényének megtartása érdekében fogyasszunk sok idénygyümölcsöt, halakat, zöldséget, és igyunk sok vizet! Emellett vannak speciális hajvitaminok, melyek szedése hozzájárul a haj szerkezetének megóvásához. Ilyen a Tricovel® tabletta is, amely segít megőrizni hajunk egészséges állapotát és ragyogását. Nyújtott hatóanyag-leadási technológiájának köszönhetően mindössze napi egy tabletta elegendő. A reggeli étkezés közben elfogyasztott vitamin egész napos táplálást és védelmet biztosít a hajnak.

 

 

A Tricovel® tablettát szeretettel ajánljuk, amennyiben szeretné megőrizni hajának egészséges állapotát, ragyogását. A haj elvékonyodása, a haj töredezése és a haj fénytelenné válása gyakori problémák, melyek sokszor a hajvesztés előhírnökei. Az európai- és világ-szabadalmi oltalom alatt álló, egyedi hatóanyagot, a Biogenina-t tartalmazó Tricovel étrend-kiegészítő tabletta Olaszország elsőszámú hajszépség vitaminja.*

 

 

A Biogenina hatóanyag-komplexet a Giuliani Gyógyszercég Hajhullás Elleni Kutató Részlege alkotta meg és fejlesztette ki. A Tricovel összetételének hatékonyságát bőrgyógyászok ellenőrzése mellett lefolytatott klinikai vizsgálat során tanulmányozták. Többek között Biotint, folsavat, B6 vitamint, metionint, valamint E-vitamint, C-vitamint és cinket is tartalmaz, mely utóbbiak hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

 

 

 

A Tricovel® tabletta étrend-kiegészítő. Nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására, megelőzésére. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

*Forrás: IMS 2014. – dobozban és értékben mért patikai forgalom a „Hair and nail nutrition products” kategóriában. Olaszországban a Tricovel® Bioscalin® néven van forgalomban.

 

Forgalmazó: Exeltis Magyarország Kft. Budapest, 1011 Fő utca 14-18. Tel:+3612750338; +3612750343

email: info.hu@exeltis.com