Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

TENA Pants Extra L 30 db pelenkanadrág súlyos inkontinencia ellátására

6 441 Ft
25126896
+

 

A diszkrét, fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág, gumírozott, rugalmas övrészének köszönhetően tökéletes rögzítést biztosít mozgás közben is. A puha, szövetszerű külső borítás valódi alsónemű érzetét kelti: diszkréten követi a test formáját, nincs a fóliázott termékekre jellemző susogó hangja járás közben, komfortos viseletet biztosít. A TENA Pants
használatával az inkontinens beteg önellátó képessége, aktív élete, mobilitása fenntartható és javítható.

A TENA Pants alkalmas arra, hogy egy mozdulattal könnyen és gyorsan letoljuk, mint egy fehérneműt. Megfelelő biztonságérzetet nyújt és megkönnyíti a betegek számára, hogy rendszeresen megpróbáljanak az egészséges emberekhez hasonlóan vizeletet üríteni (toalett tréning). Ennek köszönhetően megőrizhető vagy javítható a betegek kontinencia szintje és kevesebb pelenka használata szükséges.

A TENA Pants Extra termék használata ajánlott:
Aktív, mozgásában önálló és részlegesen korlátozott betegeknek, közepes és nagy mennyiségű vizeletvesztés esetén. 

A vízhatlan belső védőgát és a szuperabszorbenst tartalmazó nedvszívó mag tökéletes szivárgásmentességet biztosít mozgás közben is. A pelenkanadrág nedvszívó magja felett elhelyezett FeelDryTM réteg biztosítja a rendkívül alacsony visszanedvesedést (a felszívott nedvesség a nyomás hatására sem vagy csak alig nedvesedik vissza), ezáltal folyamatos
szárazságot, kényelmes viseletet biztosít és csökkenti a nedvesség okozta bőrirritációk kialakulásának kockázatát.

Használata egyszerű, kényelmes és higiénikus: felhúzható, mint egy alsónemű. A használt nadrág a termék két oldalán lévő illesztés feltépése után, összehajtva kihúzható a beteg lábai közül.

A termék alkalmazásával a felhasználó önellátó képessége javítható, mobilitása fenntartható, nő a betegek életminősége, állapotukból adódó pszichés problémáik, önértékelési-, társadalmi- és szociális beilleszkedési zavaraik csökkenhetnek.

Termék csomagolásán található perforáció segítségével a csomagolás könnyen bontható, a termék a csomagból egyszerűen adagolható, a termékek csomag bontása után is higiénikusan tárolhatók. A termékcsomagoláson elhelyezett csepprendszer jelölés, ábrával illusztrált felhelyezési útmutató és terméktulajdonságok jelölése a felhasználót segítik a termék kiválasztásában és helyes alkalmazásában.

A TENA Pants termékek CE minősítéssel rendelkeznek, az európai szabványnak megfelelnek. A terméket előállító, Essity Hungary Kft. gyártó egységei ISO 9001
minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termékek szavatossági ideje a gyártástól számított 3 év.

Alapanyag százalékos összetétele:
Cellulóz (62,05%), Szuperabszorbens (22,48%), Borítóanyag (PE, nemszőtt textília) (9,06%),
Egyéb (Ragasztóanyag, rögzítő szalagok, elasztikus szálak: 6,41%)Gyógyászati segédeszköz.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is